ankamaster în data de 21.07. la ora 18:13
ankamaster astăzi la ora 18:02 Citat Prelucrare Şterge Vizavi de cel mai mare prost pe care am avut nefericirea , CHIAR VIRTUAL , sa-l cunosc !...acest cretin numit draconic bow !
ankamaster astăzi la ora 18:12 Citat Prelucrare Şterge in max 1 ora plec , faceti bors cu un asemenea specimen , stati slugi in continuare , fie-va frica de orice cuvant pe care o sa-l spuneti pe forum , fie-va frica de orice incalcare de regula , caci parlitul atat asteapta .....sa se puna bine cu aliatii si sa dea in membrii tribului !
sunt constienta ca 95% din membri tribului stau doar de frica prostului astuia , dar va spun...e un om de nimic , si singur , prost si amarat nu va putea face nimic niciodata !
face ce face , doar prin teroare si prin parsivenia lui , parsivenie dusa la extrem !
o sa va manipuleze cat vrea si cum vrea ...si asa cum au intrat membrii S_N , fara niciun drept si cuvant , asa veti fi intotdeauna !
un om mic , magar si prost...asta va fi intotdeauna draconic bow , care pentru niste sate amarate e in stare sa atace membri ai tribului , sa dea afara si sa-i bage intr-o mare rosie , doar pt a le lua satele mai usor !
cu mine nu merge treaba asa...eu nu sunt sluga unui prost !
cu mine e mai greu....iar voi cei ce ve-ti fi slugile acestui om , va dovediti a fi caractere mici !
el nu poate face nimic fara membrii tribului , mem,bri pe care ii persifleaza , membrii pe care nu da 2 bani !
in afara de 3-4 acoliti...sa nu-mi spuna cineva , ca marele prost draconic-bow da 2 bani !
oi la tuns , vite la taiere....si ma scuzati daca gresesc !
asta e draconic -bow !
ce sa va mai zic....aveti grija sa nu iesiti din cuvantul acestui prost , sa nu puna acolitii pe voi , caci el e mic , prost si cretin , iar singur nu poate !
acelor prieteni de-ai mei , le doresc mult noroc , vorba putina....si tineti-va firea fata de acest om infect !
sanatate , o viata usoara si mult noroc in real life ! e doar un joc pentru noi....pt prostul asta e o viata ! amarat , singur si dobitoc , in fata unui monitor !
sanatate !