DeletedUser523
trebuie schimbat numele topicului si/sau facut unul nou, special pt acest razboi
Thorin este atât de obsedat de comoara revendicată, încât sacrifică prietenia şi onoarea pentru a o păstra, în ciuda eforturilor disperate ale lui Bilbo de a-l face să ia decizia corectă.
zzz a spus:Cum sa recruteze mazare din green , sa i se ceara kick si sa se faca ca ploua![]()
Ati vazut filmul "Hobbitul – Bătălia celor 5 armate"?
Cam asa e mazare in ceea ce priveste recrutarile).
Ati vazut filmul "Hobbitul – Bătălia celor 5 armate"?
Cam asa e mazare in ceea ce priveste recrutarile).
nu nu , tu esti ala care crapa si el..... ala ce se iubea cu elfitza))
Asta esti... dar eu nu sunt un lasmi-a luat un atac asta e... 4 zile e la locul lui... dar sa le ziceti colegilor ca poa sa isi retraga sprijinul de prin satele mele ca nu am nevoie de sprijinul vostru
)
acuma cu green care va da aripi la fel nu imi fac probleme , era de asteptat , pe L33 a parasit lupta si au venit la noi in trib ca nu piarda si ceilalti colegi ai lor au ramas carne de tun ..
Nu stiu cum sa iti spun frumos, dar ori ai fost pe langa lumea 33, ori bagi doar o minciuna care poate-poate tine la cineva.Eu sper sa fie prima varianta...
Lumea 33 a fost inchisa de comun acord intre Window [actuala conducere Green] si EFU, lucru pe care ti-l vor vor spune si gasti si geani.Window nu a parasit nicio lupta, s-a facut alianta intre Window si EFU contra H, iar apoi fuziune intr-un trib ce poarta numele ambelor familii [EFU - Win] pentru inchiderea lumii.N-avea rost sa ne batem intre noi, dupa ce am cooperat foarte frumos.De altfel, la acea fuziune, absolut NICIUN jucator nu a fost lasat "pe langa", asa cum a facut SH cu RS pe lumea 37...
Te rog sa te abtii de la comentarii in privinta unor lumi la care ai fost doar spectator.
Din punctul meu de vedere, acest topic ar trebui inchis.Unele triburi nu mai exista, iar aliantele sunt altele.