@urssmircea satul a fost recuperat.
am o intrebare pentru tine (fara sa te simti jignit): tu te crezi jucator bun? cel mai bun? jucator care stie sa joace triburile curat? fara alte artificii?
cum poti sa-l intrebi asa ceva pe mirciuc...l-ai pus pe ganduri o saptamana ca sa-ti dea raspunsul corect
da nu e bai ca SH urmeaza exact traseul la 2019,cucerire prin recrutare
Baieti tin sa va felicit oficial,luati exact totii slabii si fricosii ce au fost in 2019,toate cererile de sprijin la primul fake vor fi in capul vostru si pe forum ciaules baules.
Inclusiv pe inactivul de Hispano , macar de l-ati innobila intern repede sa dispara de pe harta pana nu va sparge si voua tribul asa cum si l-a spart pe al lui.
P.S : mi-a spus un prieten ca la organizatul ce vine sunt tinta principala....yeeeeee in sfarsit am noroc sa dati cateva reale dupa sutele de fake-uri de data trecuta
@urssmircea satul a fost recuperat.
am o intrebare pentru tine (fara sa te simti jignit): tu te crezi jucator bun? cel mai bun? jucator care stie sa joace triburile curat? fara alte artificii?
P.S : si imi vezi comenzile,mare scofala la ce jucator valabil esti tu te joc doar din trupe proprii nici nu stiu de ce ma obosesc sa-mi bag deff cand tu iei sat si dupa 5-6 ore ma trezesc dupa petrecere si il recuperez fara drept de apel,nici macar nu ai apucat sa scartai din dinti
Am observat ce jucator mare esti, te iei de mine ca am luat barbare si tu din mocaciuni si cedari sate sau cumparari pe pp-uri nu te scoti marele mirciuc ce innobileaza pe MysticAngel, EndleesDark & Co , pai mai tu ne faci o mare favoare ma , eu numai ma uit pe harta si faci tu munca noastra,adica innobilezi conturile care mai misca cate ceva pe harta meriti aplauze.....hai baietii faceti galerie, mirciuc demolatorul........de ciuperci
te las in ploaia ta sa postezi tu si ai tai,externul este facut pentru voi......paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
EDITAT DE TT
Ursulica e deja marti si nu a disparut nimeni ))))))))vorbim luni cand dispari
Asta e asa, precum babele la poarta, sa avem ce discuta din lipsa de ocupatie sau ca sa umplem rubricile.
In realitate este ca la fotbal, competitia e mare, spirite incinse, faze controversate...etc, insa castiga Brazilia )
Toata lumea stie ca Sicilia va castiga aceasta lume, cu toate conturile alea ascunse, mai mici sau mai mari ale SH-ului, vom calca totul in picioare, nu va mai faceti iluzii. Sau da, aberati si faceti teoreme, calcule...etc, cupa o ia tot Brazilia!
Pardon, Sicilia!
Asta e asa, precum babele la poarta, sa avem ce discuta din lipsa de ocupatie sau ca sa umplem rubricile.
In realitate este ca la fotbal, competitia e mare, spirite incinse, faze controversate...etc, insa castiga Brazilia )
Toata lumea stie ca Sicilia va castiga aceasta lume, cu toate conturile alea ascunse, mai mici sau mai mari ale SH-ului, vom calca totul in picioare, nu va mai faceti iluzii. Sau da, aberati si faceti teoreme, calcule...etc, cupa o ia tot Brazilia!
Pardon, Sicilia!
Nenea Spartacus, de cand nu te-ai mai uitat la un mondial ? Brazilia nu a mai castigat World Cup din 2002 ....cat a trecut de atunci ? Doar 17 ani )...Sa ne aducem aminte de acel frumos 7-1 administrat de Germania ? Oricum ai ales bine comparatia, SCL chiar se aseamana cu Brazilia, mereu convinsi ca vor castiga, ca dupa atat de mult timp asta-i anul lor, ca nu au cum sa piarda...etc.Dar mereu se gasesc echipe ca ale Frantei,Olandei,Germaniei sau Belgiei care sa o aduca cu picioarele pe pamant.
Plus ca tot tu Nenea Spartacus esti persoana aceea mirifica ce a pus numele unui sat "doar fake puteti?" , si te-ai trezit fara sat dimineata ))