Spam - Decembrie 2010

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

gore88

member
Cgal,in afara ca nu sunt populate cele 4 colturi,restul e ok,nu?
Cred ca e foarte greu sa populam cele 4 continente,adica 3600 x 4= aproximativ 14.000 de conturi noi.
Tinand cont ca tot apar lumi noi si atractive nu vad cine s-ar incumeta sa intre pe lumea 4 de la zero!
Nu ar avea nicio sansa sa se mai dezvolte,iar dupa perioada de protectie devine victima sigura!
Ma uitam zilele trecute pe harta si am vzt rezervari pe jucatori de 300 pct!!!Deci e promis de cand intra in joc,doar ca el nu stie,iar cand ii trece perioada de protectie se trezeste cu 15 fulluri de la un jucator de sute de ori mai mare ca el!atunci isi da seama ca s-a jucat degeaba
Deci,sa asteptam sa intre 14.000 de astfel de jucatori mai avem cativa ani de asteptat...
_________________________________________________________
Cgal,hai sa facem petitia aia,nu avem nimic de pierdut!
 

The good

member
sal

Chiar as vrea sa vad L4 inchisa, pentru ca asta ar insemna automat cost redus al taleriilor.Pentru ca celelalte conditii sunt deja "bifate".
Foarte bine a punctat gore, nu vor aparea jucatori noi pe aceasta lume si daca vor aparea vor fii inobilati de cei mari.
Cu aceasta ocazie va creste activitatea pe L4, vor ramane jucatori experimentati.

Care se ofera sa faca petitia? :D
 

Ramoluad

Pt a fi inchisa lumea trebuie sa fie pe harta intre 300.000 si 340.000 sate,pe lumea 4 acum exista 276,230 sate,deci nu are indeplinite conditiile pentru inchiderea la inscriere.
 

cgal

25.000 de sate ... la 100 de sate pe zi ar dura inca un an de zile ... real insa crestem cam cu 20-30 sate pe zi adica o caruta de ani. Chiar si la 50 de sate ar dura doi ani, inadmisibil sa pui o astfel de conditie pe o lume cu viteza 1. Parerea mea e ca or sa apara mai repede vreo 40.000 de sate de barbari decat o sa se inchida L4.

 
Ultima editare de un moderator:

expurtucontabil

pai daca tot a revenit Teague...poate rezolva ea cu satele, ca tot era specialista la capitolul Fara numar, fara numar.....
 

MCBecks

cgal, nici macar 20 de sate noi pe zi nu apar pe L4.
Ca sa se inchida lumea, asa cum spuneai si tu, ar mai trebui 25.000 de sate, deci asta inseamna cam 20.000 de JUCATORI NOI si vreo 5000 de sate de barbari. Mie mi se pare imposibil..., pentru ca L4 e o lume de viteza 1 pe care deja exista jucatori cu peste 1000 de sate, deci de ce ar intra un jucator nou pe o astfel de lume? :)
 

cgal

Asta le-am sustinut si eu celor de la TT, le-am dat datele pe aproape doua luni de zile si s-a vazut clar cu cate sate crestem pe zi, cati jucatori sunt activi si cati nu. Off the record cat timp CP-ul e la putere si se cumpara CP pentru L4 nici ei nu au justificari sa inchida lumea ... cum ar fi sa nu mai bagi CP in cele peste 500 de conturi abandonate pe L4.
 

GeoDaSilva

member
Armada ar trebui sa nu mai fie de acord cu reducerea talerilor! Se vor dubla nr satelor pierdute in fata dusmanilor:))
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.