hriwe
cand a aliat a facut lucruri bune, l-am laudat, ia vezi tu prin postarile de pe acest forum ... termeni precum "respect", "apreciere", i-am folosit la adresa lui cand a meritat
cand a facut lucruri rele, l-am blamat ... ce vina am eu ca predomina lucrurile rele facute de el?
singurul laudat de mine care a scos o vorba pe acest forum este mckin, si nu m-a laudat pe mine ci i-a dat replica lui forever crazy care-l acuza ca a dormit, ca n-a jucat, ca putea sa plece inapoi in 3sla
cu marbah n-am vorbit decat intr-o seara cand plimbam un sat de la unul la altul ... in rest nu am avut texte cu el insa am vazut cum joaca si chiar din sumarul schimb de cuvinte avute cu el am putut sa-mi dau seama ca nu-i genul vostru ci opusul, in sensul bun desigur
cu artificie nu mai vorbesc de cand m-a mintit, adica dinainte de inceperea razboiului, la intalnirea din octombrie a fost doar un dialog de politete pt ca stateam la aceeasi masa.
faptul ca nu vorbesc cu unii, ca am supararile mele pe altii, nu ma impiedica sa recunosc meritele lor si sa-i apreciez si respect ca playeri si/sau ca oameni.
poate ca ai avut si tu meritele tale si ai pus umarul la cladirea wanted-ului, insa ARTIFICIE a dus jucatorii in 3sla dupa ce remus si-a luat ban, datorita ei au fost protejati caci altfel ramaneau in bataia vantului, intre crazy si noi...sau crezi ca imi era rusine sa dau de atunci pe wanted. as fi cules pe cine stiam ca merita si pe restul ii lasam la caini.
si tot ARTIFICIE a refacut wanted-ul. ea a iesit din 3sla si a reinfiintat tribul iar oamenii pe ea au urmat-o si nu pe aliat, pt ea au revenit in wanted.
tu pe ce lume esti mai copile? cu siguranta nu pe lumea 5.
stiu eu cati dintre colegii tai stateau in wanted doar pentru artificie si nu stii tu. ce naiba faceai in tribul ala in afara de ode "maritului conducator"?
de aia s-a si rupt filmul intre voi, normal ca cei care erau in wanted din prietenie/loialitate/apreciere/respect fata de artificie nu au inghit orgoliile, ambitiile si schemele lui aliat.
ei erau in wanted pt artificie si nu pt megalomania lui aliat de a detine NV-ul hartii.
era atat de prins de politica lui expansionista incat imi zicea ca NV este al lui si ca noi nu avem ce cauta acolo....nevazand ca de fapt in vest era 3sla si nicidecum magic

)) vroia NV-ul si ne-a dat-o noua care eram in NE

)) a incurcat triburile sau punctele cardinale?

)))
si multe, multe alte asemenea tampenii. rad de el si de voi folosindu-ma de propriile voastre vorbe.
ati pierdut razboiul si tot voi iesiti pe extern cu gura mare, laudand pe aliat, laudand marii razboinici wanted, gasind scuze penibile pt pierderea razboiului. si aruncand in continuare cu noroi in noi cat de slabi si praf suntem.
ei uite, ca asa praf si vai de noi tot v-am batut, ceea ce denota ca voi ati fost si mai praf decat noi.
si nici nu mai conteaza cum am fost noi, cum ati fost voi, conteaza ca scorul MAGIC - WANTED este 1-0 la finalul meciului, chiar daca voi ati condus inceputul partidei.