DeletedUser17245
...........
Charlie Jade în data de 26.12. la ora 12:00
O să încep cu ceea ce era cândva un salut în stilul SPAM: Salutare NAŢIUNE.
Vă anunţ pe această cale că dau ştergere de cont.
Dacă nu înţelegeţi, nu-i nimic, am timp să explic DETALIAT şi o să vă iau pe toţi pe rând.
Cine are timp şi interes, găseşte totul în spoilerul de mai jos, cine nu - poate trece direct peste el şi să se regăsească pe final.
În rest, vă doresc vouă, celor din spoilerul de sus, să rămâneţi singuri, exact aşa cum aţi dorit, şi să vă scăldaţi într-o mare de sate părăsite, conturi moarte ce vă stau pe sitteraj şi sclavi fără opinie şi coloană vertebrală - jucători pentru care numele de SPAM! nu înseamnă nimic, care au interes doar în a-şi menţine satele intacte, funduleţul întreg şi o sursă constantă de sate moca. Voi dragii mei vă regăsiţi acum printre aceste rânduri singuri în timp ce le citiţi şi vă recunoaşteţi fără ca să fiu nevoit să vă menţionez numele.
Respect pentru cei care nu au fost conduşi de orgolii, goana după putere, drepturi şi faimă (sutanu, jimmymacel şi mihai s, voi nu aveţi cum să vă regăsiţi aici). Respect pentru puţinii care au reuşit să joace acest joc punând binele tribului înainte de propriile orgolii, care au ştiut să lase de la dânşii când a fost necesar, pentru interesul tribului, pentru cei ce încă mai ţin minte ce a însemnat SPAM!. Respectul meu îl au şi-l vor avea mereu draqu, killer19, baybe, buburuza8, batz cuceritorul, vonauff, elmaf3oso, shallor, paulbluelion, madfalcon81, william2, feria, adrian.costa, pintilosul ion, pitic104, adinetoiu, bgd1, 5t3fan, punkistu61, Gaby 2008, ramonika06, rechinutul, Skeleton Boy, eminem 99, manusu, Strong Hard Jr., mrs01, udila şi cei care s-au regăsit în ACESTE rânduri.
Sărbători fericite alături de cei dragi. Spiritul SPAM de altădată a fost înlocuit cu ceva trist, antipatic şi confuz, ceva pentru care nu găsesc o descriere exactă însă ştiu sigur un lucru: Nu doresc să fiu părtaş această bătaie de joc de ceea ce a fost cândva un trib frumos.