Spectaculum revine!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
spectaculum_melee_200px.png
Campioni din împrejurimi dar şi din zone îndepărtate, ascultaţi noutăţile! Spectaculum revine!
Deci încă o dată, veniți și luptați pentru faimă și bogăție!
Alăturați-vă și participați la Spectaculum!Dragi jucători,

Spectaculum revine! Datorită feedback-ului dumneavoastră, acesta s-a schimbat semnificativ și este mai bun ca niciodată!Acest eveniment va începe pe 23 august la ora 12:00 și se va desfășura pe o perioadă de 14 zile, sfârșindu-se pe 6 septembrie.

Mai jos veți găsi o explicație cu privire la ceea ce s-a schimbat. De asemenea, asigurați-vă că veți viziona videoclipul nostru!

Vă dorim mult succes în turneele ce vor urma!

Echipa Triburile


Alăturați-vă arenei!

Spectaculum este un turneu la nivel mondial, în care fiecare jucător deține un campion. Sarcina dumneavoastră este de a concura în dueluri și de a vă îmbunătăți abilitățile campionului pentru a vă învinge oponenții. Un duel este inițiat de îndată ce selectați unul dintre posibilii oponenți care vă sunt prezentați în arenă. În fiecare duel abilitățile campionului dumneavoastră vor fi comparate cu cele ale oponentului său. Cine va câștiga două dintre cele trei runde va fi câștigătorul duelului.

Câștigarea unui duel vă oferă trofee ce pot fi cheltuite pentru achiziționarea unor obiecte puternice sau a unui punct de abilitate din cadrul magazinului specific acestui eveniment. Aceste puncte de abilitate pot fi folosite pentru a crește abilitățile campionului dumneavoastră și, prin urmare, șansele de a câștiga în duelurile viitoare. Pentru fiecare duel câștigat veți primi un număr de puncte care vor determina poziția campionului dumneavoastră în turneu. Pentru a păstra luptele echilibrate, campionii vor fi împerecheați cu alții din liga lor pentru a ne asigura că se vor confrunta cu adversari ce au același nivel. Câștigarea duelurilor vor aduce promovarea campionului într-o ligă mai mare, cu adversari mai dificili, dar și recompense mai mari deoarece vor fi acordate o dată pe zi trofee suplimentare, în funcție de liga în care se află campionul dumneavoastră.

ds_spectaculum2_leagues.png


Dar duelurile sunt dificile și campionul dumneavoatră va fi rănit și obosit. Pentru refacerea lui după fiecare duel, veți avea nevoie de tincturi speciale. Fiecare bătălie va consuma o sticlă și odată ce le-ați terminat, va trebui să așteptați până când cavalerii dumneavoastră vor obține altele noi. Această acțiune va dura ceva timp.

ds_spectaculum2_vitality.png


Câștigarea premiilor!

Pentru poziția ocupată în ligile din care faceți parte, dar și pentru fiecare duel câștigat, campionul dumneavoastră va aduna trofee. Există de asemenea și două categorii de misiuni ce vă pot oferi trofee suplimentare dacă le îndepliniți pe parcursul evenimentului. Una dintre acestea necesită antrenarea campionului, iar cealaltă depinde de poziția ocupată în clasamentul zilnic. Trofeele obţinute de campionul vostru pot fi ulterior schimbate în cadrul magazinului specific acestui eveniment în vederea obţinerii unor recompense importante. Studiați-le cu atenție și nu așteptați prea mult! După încheierea evenimentului, magazinul specific evenimentului va rămâne deschis 48 ore. După aceea evenimentul și toate trofeele câștigate vor fi eliminate.
spectaculum_main_200px.png
Sperăm să vă bucurați de evenimentul nostru și vă dorim mult succes!
Totodată așteptăm feedback-ul vostru în cadrul
acestui thread
.
Echipa Triburile
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus