DeletedUser
E oarecum ironic ca cei care in trecut dadeau mesaje sa vada cine e online si cine nu ,se plang acum ca cineva le face asta lor.Se pare ca e o tactica enervanta
.Cat despre numele thread-ului se pare ca nu sunt multi cei care sa inteleaga esenta lui ,si anume faptul ca atata timp cat trimiti sprijin si faci ceea ce ti se spune esti ok,dar in momentul in care iei decizii care nu sunt tocmai in concordanta deciziile "mai marilor" tribului incep sa-ti iasa tot felul de vorbe ca esti tradator ,ca sapi tribul s.a.m.d.,iar ceea ce e mai rau este ca incepi sa balacaresti acei jucatori care au contribuit intr-o mare masura la jucaria cu care se lauda "mai marii".Sfarsitul etoons poate sa nu insemne neaparat sfarsitul tribului ,ci mai degraba sfarsitul increderii intre jucatorii din trib.Stiu ca poate nu va crede nimeni ,insa unul din motivele pentru care am revenit in joc ,a fost sa vad ce vor zice "colegii mei" despre acest lucru.Ce au zis?? In loc sa-mi ureze bine ai venit sau macar un mesaj de curtoazie (sau probabil credeti ca nu se aplica in joc) ,sau MACAR sa ma intrebe de ce am venit ,in loc sa presupuna ,au inceput sa discute despre faptul ca am revenit in joc sa ma razbun pe ei ,sa-i sap ,sa-i fac etc etc.Dragii mei fosti colegi ,credeti-ma ca nu am de ce sa ma razbun pe voi,nu aveti voi nicio vina pentru decizia stupida pe care am facut-o sa fuzionez cu GT,este strict povara mea,ma consolez cu gandul insa ca acum vad si eu cine statea in HELL pt ca era un trib gigant si pe primul loc,si cine statea in trib ca vroia sa stea.Nu vreau nici sa va sap pentru nu am de ce,va sapati singuri dupa cum probabil va dati singuri seama...