DeletedUser20436
Si eu ma bucur pt voi ca sunteti in top, deoarece cat am ajuns sa va cunosc mi-ati facut o impresie deosebita,plus ca la voi la fel ca si la noi cuvantul e cuvant.Ma bucur ca si ~LEG~ si TWL au ramas in top.
TwL-Leg intr-adevar, sunt singurii ce se lupta intre ei si stagneaza, restul triburilor mari bat pe cei mici si recruteaza.
war nu e si nu a fost trib de top, suntem doar un trib micut si inghesuit, Sr nu s-a luptat cu vreun trib mare, doar legul a ales asta si se vede, ca in curand, ii intrece si Thorul daca se mai bat mult intre ei twl cu leg)
voi spre ce va indreptati? astept o implicare serioasa de la voi pe harta, ca inq au disparut![]()
Iar te contrazici?
Nu ziceai tu acum ceva timp ca War-ul e trib de top,dar inca ''miezul'' vostru nu a ajuns in granita cu noi.
Chiar nu te mai inteleg.
Ori e alba,ori e neagra!
Iar te contrazici?
Nu ziceai tu acum ceva timp ca War-ul e trib de top,dar inca ''miezul'' vostru nu a ajuns in granita cu noi.
Chiar nu te mai inteleg.
Ori e alba,ori e neagra!
http://ro.twstats.com/ro30/index.php?page=player&mode=conquers&id=436548&type=&pn=-1
Alexe,ai scos capul din pamant?![]()
Faptele chiar vorbesc,cand am inceput razboiul erati 5 triburi,au mai ramas 3.Pacat,statistica era ingrozitoare daca puneam la socoteala si cuceririle de acolo.