DeletedUser
faptul ca esti asa increzator ca ve-ti castiga lumea
Fiecare om isi compune vise, asta nu inseamna ca toate se implinesc.
faptul ca esti asa increzator ca ve-ti castiga lumea
Nu va suparati, stiti cumva daca triburile din primele 10 au reusit sa se alieze intre ele? Multumesc.
Oricum, un topic amuzant. Asta daca alegem varianta comoda. Poate fi si tragic E bine de stiut cine va castiga L37. Dar tot la tragic ajungem
Faina se bate cu samuraii..dar satele lor de pe granita cu samuraii sunt blindate si de rip care sunt aliati si cu faina si cu rs si cu unique..(daca ar fi la fel de buni la organizate ca la diplomatie as paria pe ei pe lumea asta)...oricum razboiul il vor castiga cei din faina la fel cum au facut si cu TTS..recrutand pana si fermele samurailor...
ma intreb..oare ce vor face cand vor ramane cele 3 triburi aliate?..faina..rip si unique..
Faina se bate cu samuraii..dar satele lor de pe granita cu samuraii sunt blindate si de rip care sunt aliati si cu faina si cu rs si cu unique..(daca ar fi la fel de buni la organizate ca la diplomatie as paria pe ei pe lumea asta)...oricum razboiul il vor castiga cei din faina la fel cum au facut si cu TTS..recrutand pana si fermele samurailor...
ma intreb..oare ce vor face cand vor ramane cele 3 triburi aliate?..faina..rip si unique..
** dumieu care a luat tot tdn in trib la el ) iara ** asa sa va aflati in treaba.. si rs ul si coca a recrutat de a rupt numai **...singurii mai demni de asa sunt emris si cu sh cred
ce simti tu ca jucator cu experienta cand iei un sat de la un jucator aflat intr-un trib de 20 de ori mai mic ca al tau si care e pt prima oara pe jocul asta?..
eu spre deosebire de tine cel mai bine ma simt cand fac 20 de jucatori cu experienta sa ma atace si sa-i fac sa devina niste noobi...nu..nu am fost in fear..am jucat si joc doar in triburi micute si fara experienta..eu nu sunt un jucator experimentat..si simt farmecul jocului in alt mod..eu vreau ca si jucatorii care intra pt prima oara pe jocul asta sa fie invatati si ajutati sa inteleaga si sa joace de placere..pt ca la urma urmei trebuie sa fie un mod de relaxare ci nu unul care sa acumuleze din ce in ce mai mult stres..