DeletedUser43767
si va ataca toate aliantele cand are chef pentru acelasi motivtoti sunt amatori , doar el ii PRO..
Asa ee
si va ataca toate aliantele cand are chef pentru acelasi motivtoti sunt amatori , doar el ii PRO..
nu stiu ce ai vrut sa zici cu asta , poate imi explici si mie de recordu aladomnule amator care ai amenintat pe toata lumea pana la primele atacuri si dupa ai dat stergere
ai inceput razboi cu toata harta iar dupa ti-ai lasat colegii in paragina ... iar de "parasit tribu in 24 ore" ce sa zic de takezo care la primu organizat sa desfiintat ? defapt nici nu am trimis toate atacurile si takezo a cazut de pe locu 1 pe locu 10-20
Ati lovit si voi pe la spate curajosilor ca stiati ca toata apararea noastra e in granita cu altii, intemeietoru` ala al vostru a fugit inca din februarie cand a dat de greu, noi de bine de rau ne-am batut cu toata harta pe cand voi, pana sa va puneti capre in fata green-ului, o cam luati la bot de la aia gravCe tot te lauzi ca v-ati unit 3 mamuti cu 20 de triburi in total contra 2 triburi ? Asta e smecherie ? Uiti argatule cand tipai dupa sprijin sa ramai si tu cu un sat pe harta? Ce sate ai luat tu care nu-s interne amatorule ? Uiti ca atunci cand ai fost smecher te-am executat ca pe un amator milog ce esti ?
Ai iesit din second hand sa te bati cu mine si ai ramas fara vreo 5 sate scurt, in 2 ore dupa care l-ai sunat pe mazare sa te bage-n trib ca pana si aia ai tai te voiau la interne, voiai sa scapi cu sate pe harta la umbra aliantei ca deh, cine sta in genunchi odata sta mereu
![]()
http://ro.twstats.com/ro42/index.php?page=player&mode=conquers&id=2218453&type=&pn=-1
culcat si distractie in vacanta
N-ai mai disparut ma frustratule ?Ma mir ca nu uiti sa respiri noaptea cand dormi. Cred ca ai batut un record mondial de cum sa te paraseasca tot tribu` in mai putin de 24 de ore
Ati lovit si voi pe la spate curajosilor ca stiati ca toata apararea noastra e in granita cu altii, intemeietoru` ala al vostru a fugit inca din februarie cand a dat de greu, noi de bine de rau ne-am batut cu toata harta pe cand voi, pana sa va puneti capre in fata green-ului, o cam luati la bot de la aia gravCe tot te lauzi ca v-ati unit 3 mamuti cu 20 de triburi in total contra 2 triburi ? Asta e smecherie ? Uiti argatule cand tipai dupa sprijin sa ramai si tu cu un sat pe harta? Ce sate ai luat tu care nu-s interne amatorule ? Uiti ca atunci cand ai fost smecher te-am executat ca pe un amator milog ce esti ?
Ai iesit din second hand sa te bati cu mine si ai ramas fara vreo 5 sate scurt, in 2 ore dupa care l-ai sunat pe mazare sa te bage-n trib ca pana si aia ai tai te voiau la interne, voiai sa scapi cu sate pe harta la umbra aliantei ca deh, cine sta in genunchi odata sta mereu
![]()
Si nu doar atat. Mai sunt si nubi. Chiar nu trebuie sa-si faca nimeni griji.![]()
Succes vechi prieten. Ai o trupa frumoasa
Pe 40 ai fost degeaba,forumul lumii 42 e la sectiunea voastra.Spor la joc.
si tu ai fost degeaba pe 34 , cu L40 sa dus scorul la 1-1 , spor si tie
iar eu cat am fost pe 40 ? 1-2 luni daca am fost pe contu trfik. care oricum a schimbat parola dupa ce a tepuit un coleg de 9000 pp iar de atunci nu mai stiu nimic de el si ce a facut mai departe