DeletedUser43008
Sau pur si simplu jucatori pensionati care s-au reapucat de joc
O sa fie o lume interesanta.
Asa este.....
ahahahaaha ce penal )
auzi tu ca triburi dominante din prima zi )
Se poate cunoaste un trib bun desteptovici dupa membri care fac parte din el , daca au fost buni pe alte lumi vor fi buni si aici .
Adaug si tribul Time pe lista , deja am vazut ca -IT- nu mai exista , sau au schimbat numele ?
O aberatie mai mare decat asta nu am auzit in ultima vreme !
De cand daca sunt 10 membrii castigatori ai altei lumi pe o lume noua sunt deja buni ?
Te-ai gandit ca aici intervin anumite criterii/factori ... ? Si anume : Steaguri ... eu cand m-am reapucat habar nu aveam sa joc cu steaguri/biserici + multi alti factori !
Nemaipunand ca toate lumile au setari diferite ... unul stie sa joace pe viteza 2 altu pe 1 ... viteza trupelor ... bonusurile / moral / Protectie daca e sau nu + Activitatea ...
Voi inainte sa postati ceva nu ganditi ? 60% din posturile de aici sunt aberatii si pe dinafara !
Nu exista Trib de Top sau de Elite la inceput de lume ... pariu fac pe cat vreti ca 80% din triburile de acum din top 25 nu vor mai exista peste 2 luni !
Ce e cu voi oameni buni ! Jucati de 3 luni si deja o faceti pe analistii si pe atotstiutorii !
in cat timp se va dizolva CIRCUS ????
am mai vazut la voi esuari tari la inceput si va pierdeti pe drum
sunt la inceput de drum cu echipa asta , si mi se par foarte uniti si hotarati sa faca treaba aici
hmmm Circus atata timp cat o sa fie matzz* la conducerea tribului o sa se duca rapid la vale.
gata scoala?
daca tu spui eu nu te contrazic , dar sa nu faci ca pe alte lumi
eu iti urez spor la joc
gata scoala?
nu e gata scoala pe 5 iulie e gata.pana atunci ma disptrez putin pe aici.
bac-ul??