Triburile 8.34.1

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Dragi jucători,

Noul update va fi implementat Marţi, 9 Iunie, între orele 12:00 şi 14:00.

Update-ul conţine măsuri de sporire a securităţii, dar şi diverse alte îmbunătăţiri minore.

Ca de obicei, lumile vor avea o întrerupere de câteva minute pe parcursul implementării acestui update.

Vă rugăm să ne împărtăşiţi opinia dvs în cadrul thread-ului de discuţii.

Trecerea la Https:

Am anunţat recent planurile noastre cu privire la utilizarea protocolului https, acestea se vor implementa prin intermediul acestui update. Pentru cei mai mulţi dintre voi, aceste schimbări nu vă vor afecta în niciun fel, din contră, vă vor ajuta din punct de vedere al sporirii securităţii contului. Totuşi, în condiţiile în care utilizaţi scripturi ce încearcă să se conecteze la un server extern nesecurizat, acestea nu vor mai funcţiona. Situaţia se datorează faptului că browserele blochează în mod automat orice încercare de a încărca un conţinut nesecurizat în momentul în care vizualizaţi un site securizat.

Momentan, există o soluţie temporară ce va permite anumitor scripturi să funcţioneze în continuare, însă, o să dureze aproximativ 3 săptămâni. Ulterior, nu veţi mai putea adăuga niciun script nesecurizat, iar în final, după o perioadă de alte 3 săptămâni, nici scripturile existente şi care nu respectă condiţia menţionată nu vor mai putea fi utilizate.

Pentru a preveni problemele de acest gen, autorii scripturilor legalizate ar trebui să le modifice corespunzător.

Alte schimbări:

- Mai multe pictograme pentru rapoarte au fost adăugate.
- Veţi putea utiliza scurtăturile asociate scripturilor din meniul rapid fără ca acesta să fie vizibil.
- Veţi putea schimba arma la paladin indiferent dacă acesta este recrutat sau nu.
- Opţiunea ce vă permite utilizarea unor pachete grafice sau a unor fişiere css customizate a fost eliminată, după cum a fost anunţat în update-ul 8.34. În condiţiile în care cineva va fi interesat de utilizarea unor astfel de customizări, există extensii ale browserelor ce vă pot asigura aceeaşi facilitate. Opţiunea de a utiliza pachetele grafice ale câştigătorilor concursului desfăşurat cu ocazia împlinirii a 10 ani de la apariţia acestui joc, va fi în continuare activă.
- Numele marcajelor realizate la nivel de hartă se vor actualiza în mod automat în momentul în care denumirile asociate grupelor de sate pentru care au fost realizate se vor modifica.
- Veţi putea vizualiza mai mult de 100 de rapoarte per pagina (limita va fi 1000).
- O notificare va fi prezentă la nivelul rapoartelor ce se generează pentru apărător în condiţiile în care trupele acestuia au putut fi spionate de agresor ca urmare a pierderii a cel puţin unei treimi din trupe (valabilă doar în cazul lumilor fără arcaşi).
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.