Triburile 8.35!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Dragi jucători,Noul update va fi implementat Marţi, 14 Iulie, între orele 12:00 şi 14:00.

Update-ul conţine noi realizări, pictograme ale comenzilor lansate de voi şi ce pot fi vizualizate la nivelul profilului jucătorului atacat, precum şi integrarea unei facillităţi de tip "tren de nobili".

Ca de obicei, lumile vor avea o întrerupere de câteva minute pe parcursul implementării acestui update.

Vă rugăm să ne împărtăşiţi opinia dvs în cadrul thread-ului de discuţii.


Tren de nobili

De-a lungul anilor, posibilitatea de a lansa un tren de nobili a devenit un aspect important al acestui joc. Am observat utilizarea mai multor instrumente ce v-au ajutat în acest scop şi am decis că această facilitate trebuie să fie disponibilă tuturor jucătorilor, motiv pentru care am implementat-o la nivel de joc.

În momentul în care lansaţi un atac ce conţine un nobil, veţi avea posibilitatea să "adăugaţi un atac ce conţine nobil" în condiţiile în care deţineţi mai mult de unul în satul respectiv.


Selectând această opţiune, veţi adăuga un atac ce conţine un nobil la atacul curent, putând selecta până la un număr de maxim 5 astfel de comenzi. Aceste atacuri vor fi trimise în ordinea determinată de dvs la o diferenţă între ele egală cu gap-ul configurat la nivel de server (pe lumile unde gap-ul nu a fost limitat, vor fi trimise la o diferenţă de 50 ms).

Această facilitate nu este disponibilă pe lumile la nivelul cărora este activată facilitatea de randomizare a comenzilor.

Dorim să aflăm opinia dvs cu privire la această schimbare şi, de asemenea, să ne spuneţi dacă doriţi să mai implementăm astfel de facilităţi pe viitor şi dacă da, care anume. Nu ezitaţi să ne împărtăşiţi opinia voastră.

Realizări

Vom adăuga trei noi realizări la nivel de joc, denumite: Maestrul realizărilor, Arhitect şi Recrutor.
O a patra realizare, intitulată "În contratimp", va fi activată la o dată ulterioară implementării acestui update.

Pictograme ale comenzilor prezente la nivelul profilului unui jucător

Va fi posibilă vizualizarea pictogramelor asociate comenzilor de atac şi sprijin ce le-aţi lansat la nivelul mai multor sate, direct în pagina aferentă profilului jucătorului respectiv. Este necesar un cont premium activ în acest scop.

Alte schimbări

Sistemul de mentorat este acum disponibil pentru toţi jucătorii (schimbarea a fost deja implementată înaintea acestui update).
Au fost realizate câteva îmbunătăţiri la nivelul textului afişat în cazul facilităţii de partajare a comenzilor.
Vă reamintim schimbările de la nivelul scripturilor şi schimbarea către https: Din 1 iulie, jocul nu mai permite noilor scripturi nesecurizate şi care au fost recent adăugate, să funcţioneze. La nivel de joc primiţi notificări ce vă informează cu privire la încercarea de a rula un astfel de script. Peste 2 săptămâni, toate scripturile ce nu sunt încărcate în mod securizat nu vor mai funcţiona. Această schimbare va fi din nou anunţată la momentul respectiv. Îi încurajăm din nou pe autorii scripturilor să acţioneze acum, dacă nu au făcut asta deja, şi să se asigure că scripturile ce le deţin respectă condiţiile impuse.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.