Triburile - versiunea 8.168

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

admin
Membru personal
Scor reacție
144
Update la versiunea 8.168

Stimați jucători,
Noul update la versiunea 8.168 va fi implementant marti,14 Mai

Acest update include atât o imbunatățire a jocului cât și una a regulamentului.

Schimbări și îmbunătățiri


Clarificare la regula 4.8
Regula 4.8 (cu privire la modul de vacanță) a suferit unele modificări pentru a clarifica condițiile și acțiunile ce reprezintă încălcarea acestei reguli; dar și pentru a vă explica mai detaliat modul în care echipa de suport se ocupă de astfel de cazuri. Explicația acestei reguli este:
"În cazul în care este folosită opțiunea "mod de vacanță", proprietarul contului este singurul responsabil pentru selectarea locțiitorului și se presupune că, în general, acesta acționează cu consimțământul său. Această regulă se referă la orice modificare efectuată de către locțiitor pe contul aflat în sitter. Totuși, abuzul asupra unor conturi administrate prin sitter poate duce la pedepsirea tuturor conturilor implicate. Este la discreția echipei de suport să determine de la caz la caz dacă a existat sau nu un abuz."

Participarea tribului la Fortăreață
La privirea generală a fortăreței puteți găsi acum informații despre cantitatea de resurse trimise de către membrii tribului. Vor exista filtre disponibile pentru a vedea cantitatea totală de resurse trimise sau doar cantitatea trimisă în ultimele 7 zile.


Și/sau rapoarte de luptă
Filtrele pentru rapoartele de luptă au acum opțiunea Și/sau, permițând astfel o filtrare mai bună și mai complexă a rapoartelor.


Vizualizarea totală a unităților
Privirea generală a unităților cuprinde acum informații pentru toate unitățile. Vă sunt prezentate numărul total de unități aflate în sat, trupele proprii aflate în afara satului, trupele proprii care susțin satul respectiv, dar și trupele aflate ca sprijin din partea altor jucători.


Adăugări la prezentarea generală a setărilor publice
Am adăugat la prezentarea generală a setărilor lumii, informații dacă membrii tribului pot sau nu fi atacați.

Recompense Negustorul Călător
Dacă un jucător nu colectează recompensele primite în cadrul evenimentului Negustorul Călător, acestea vor fi acum colectate automat la încheierea evenimentului

Feedback

Daca doriti sa ne oferiti feedback, o puteti face aici.

Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.