Triburile - Versiunea 8.210

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

admin
Membru personal
Update la versiunea 8.210


Noul nostru update va fi implementat marti, 12.05.2020 si va contine urmatoarele imbunatatiri si schimbari:Schimbari la grafica hartii


Este ceva mare! Grafica hartii din joc va fi complet schimbata. Este o veste buna pentru toti jucatorii, si vechi si noi: Noua noastra grafica este bazata pe varianta clasica - da, prima varianta - dar atent redesenata si grafica re-randata!

Nu prea am fosti fericiti cu aceasta ultima schimbare, ce actuala,pentru ca nu face prea multe referiri la designul vechi, si arata oarecum ciudat Deasemenea harta era greu de urmarit pe mobil la rezolutie marita, pentru ca satele erau create pentru o rezolutie mult mai mica. Pentru a face harta mai buna, am luat toate elementele vechi si le-am redesenat complet cu rezolutie de inalta definitie - in final, zoom-ul nu va mai fi deranjant la ochi.

Optiunea de a schimba grafica va fi scoasa cu acest update. Dar suntem siguri ca veti fi multumiti cu noua infatisare si cu harta care ar trebui sa arate exact asa!Decazarmarea in masa a nobililor


In sfarsit o alta cerinta a comunitatii! Acum si nobilii pot fi decazarmati in masa!

Daca mergeti in ecranul de decazarmare, vei gasi nobilii la fel ca si la celelalte unitati ( decazarmare ). Distractie placuta la scapat de nobili inutili!


Feedback

Daca doriti sa ne spuneti ce parere aveti despre aceasta schimbare, va rugam sa scrieti aici.


Echipa Triburile
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.