Triburile versiunea 8.236!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Update la versiunea 8.236


Salutare tuturor,

Noul update va fi implementat in data de 23.02.2021, iar prin intermediul acestuia vom face o schimbare la nivel de comunitate!


Notite la nivel de sate


Cu noua versiune vom introduce noi modalitati de organizare si vizualizare a notitelor efectuate la nivelul satelor. Am observat ca cei mai multi jucatori se bazeaza pe scripturi externe pentru mentinerea comentariilor intr-o maniera organizata si utila, din acest motiv vom introduce urmatoarele imbunatatiri pentru a va ajuta:
  • La nivelul paginii aferente hartii, sub versiunea globala a acesteia, veti putea accesa un nou link intitulat "Vezi notite sate". Dupa ce veti accesa acest link, veti fi redirectionati catre o noua pagina unde vor fi afisate toate satele asupra carora aveti comentarii.

  • In cadrul acestei noi pagini, satele pot fi sortate alfabetic fie dupa numele acestora, fie dupa cel al jucatorilor. Veti putea previzualiza o parte din comentarii in dreptul acestora, iar atunci cand veti accesa sageata aferenta, veti putea vizualiza notitele in intregime. Tot din cadrul acestei pagini puteti naviga direct la nivelul comentariilor acelor sate pentru a le edita si salva.  • In partea superioara a paginii veti putea naviga prin notitele partajate de jucatorii din tribul vostru, dar si prin cele partajate de prieteni. Astfel, veti avea posibilitatea de a naviga usor prin toate comentariile efectuate la nivelul satelor la care aveti acces.
  • Totodata, veti avea posibilitatea de a cauta notitele efectuate asupra unor sate, fie in baza denumirilor acestor sate sau in baza numelui unui jucator.
Utilizarea mai multor pachete de resurse


O alta schimbare implementata in cadrul acestei versiuni este data de posibilitatea de a utiliza mai multe pachete de resurse din inventar in acelasi timp.  • Langa optiunea de "Utilizare" aferenta unui bonus veti avea optiunea de a selecta numarul pachetelor de resurse pe care vreti sa le activati.


  • In cadrul notificarii prin care va trebui sa confirmati activarea pachetelor, veti regasi si cantitatea selectata.
  • Aceasta schimbare va permite utilizarea mai multor pachete simultan si usor!


Feedback


Daca doriti sa ne spuneti ce parere aveti despre aceasta schimbare, va rugam sa scrieti aici.

Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.