Unique Vs RW

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

v

mai conteaza ce ai spus ce nu ai spus?am vrut sa informez bine pe toata lumea cum ai cucerit satele dea lungul anilor.
MOCA 94% din ele:eek:
 

DeletedUser14300

mai conteaza ce ai spus ce nu ai spus?am vrut sa informez bine pe toata lumea cum ai cucerit satele dea lungul anilor.
MOCA 94% din ele:eek:

pt asta exista actele jucatorului...chiar nu era nevoie de interventia ta! dar cum tu ai fost scos cam devreme de pe joc e posibil sa nu fi apucat sa auzi de asa ceva...:(
 

DeletedUser

iadule nu cred ca este singurul jucator de felul acesta acest leul. mai este chiar si don'soara rugayah care a procedat identic si la fel
 

DeletedUser

raduica
Senior Member
CAm asta a fost RW-ul

au mai ramas putini,foarte putini-stelica pe 15 conturi si bigivan pe 15

deja unii din RW intra in 3 SLA,pacat ca ei nu stiu ca se numesc refugiati si vor avea un anume tratamentstelica si bigi, cind ne intilnim fac cinste cu berea si micii!
pai daca voi 2 v-ati luptat cu unique, si citeodata o mai luau si in freza, ar trebui trimis raduica si compania la scoala de corectie !!!! sa mai invete cum sa joace!!
rainn tu ce zici de ,,luptatorii" tai- nu-s in stare sa rupa 2 jucatori, care tin cite 15 conturi !!!!iar tu raduica cauta si informeaza-te ce inseamna refugiat!!!!!!!!
apoi fa spectacol pe extern!!!!!
 

DeletedUser

Eu sunt multumit de jucatorii mei....barem au si ei viata sociala nu ca aia cu 15 conturi...
 

DeletedUser28354

nicule nu sunt de aceeasi parere cu tine o data ce nu au avut atacuri pe ei cind au intrat in sla pa. refugiati
 

DeletedUser

raduica, eu nu am fugit ca un las !!!!
tu nu ai inceput scoala? ce mai cauti pe joc? :D:eek:
vezi ca o sa-ti i-a mamica cablul de la monitor !
am mai fost o data in 3 sla , si am plecat in RW inapoi, a doua zi, as putea sa o fac din nou!)))
pentru ca eu am ceva ce voua va lipseste! eu nu ma ascund dupa conturi, nu ma umilesc in fata tuturor hoastelor din trib, eu nu ma tem sa primesc citeva sute de atacuri si , sa ma rog la ,, cei de sus" sa ,,cada " serverul !!!!!!
eu nu atac un jucator de de pe 3 conturi , ca apoi sa ma milogesc in fata adminilor sa nu imi i-a sate, eu nu dansez pe masa, pentru un milion.

eu nu imi arat potenta cu mahala pe forumul extern
si mai sunt si altele , pe care , cind o sa cresti mare o sa le inveti!

rainn- se pare ca baietzii cu sitter pe 15 conturi , de la prietena ta rugayah au invatat !)):):))
si inca bine!!!!!!!
si din cite am aflat pe extern are o viata sociala foarte animata !!!!!!!
deci se poate si sitter pe 15 conturi, si cu viata sociala foarte activa
pacat ca ziua are numai 24 de ore, dar acum cum noaptea incepe sa fie mai lunga , se va compensa oarecumon topic- RW a fost un trib puternic, de razboinici, care a adus multe nopti albe dusmanilor !
pacat ca a cazut prada ranchiunelor personale, ambitiilor prostesti, tradarilor si tradatorilor-gen modrique , rugayah, etc... si delasarii jucatorilor, care scirbiti de atitea golanii , s-au apucat de altele - sau de alte lumi

spre deosebire de tine raduica, eu sunt mindru ca am fost in RW, am avut prieteni si colegi, si o parte mai sunt, acum cind tribul se va desfiinta in 3sla!
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

nicusor tata....hai sa lamurim cateva lucruri:

1.eu am terminat scoala cand tu abia incepeai clasa intai
2.tribul in care ma aflu acum este singurul trib in care ma simt bine si am cu adevarat prieteni-de joc
3.nu am cum sa fiu mandru de tribul tau:))))
4.ati fost o adunatura de oameni de prin alte resturi de triburi---nu mai dau exemple
5.eu va promit ,tuturor celor care au intrat in 3SLA din fostul RW ca ii voi innobila,eu si prietenii mei, si nimeni nu ne poate opri deoarece-REPET-SUNTETI REFUGIATI!!!!!
6.SI CEL MAI IMPORTANT ----EU TE VOI INNOBILA--EROULE!!!!!
 

DeletedUser

raduica, sa clarificam :
1 am spus ca esti inca la scoala , deoarece nu cunosti termenii si cuvintele si aplicarea lor pe acest joc -de exemplu refugiat

daca ai terminat-o , felicitari! dar am constatat ca ai chiulit la unele materii !!!!!!ar trebui sa repeti materia pierduta !!!!!!

2 este problema ta in ce trib esti si ce prieteni ai. nu ma intereseaza aspectele vietii tale.
3 nu ti-am cerut tie sa fii mindru de RW- tu nu ai fi avut loc acolo.Nici nu ai inteles ce am vrut sa spun acolo .Aceeasi problema -materia lipsa.


iar la punctul 4- am fost probabil o adunatura de oameni-dar cei mai buni :D, dar nu avem pedigree asa ca unii de la voi , aici recunosc :eek:
iar cu innobilatul de catre tine! ar fi o minune-deoarece la 470 de sate, chiar daca nu intru pe cont, ti-ar trebui vreo 2 ani.
5 Am fost in SLA CIND S-A HOTARIT FUZIUNEA si am revenit in RW-pentru mai mult de o luna, DOAR ASA PENTRU TINE SI PENTRU PRIETENII TAI -nu ati avut curajul sa lansati nici un atac-cu toate ca ai sate linga mine-te-ai ocupat de barbari si inactivi,; acum nu ai vrea sa te astept pina la batrinete, cind te termini tu de antrenat:D , asa ca las-o mai moale VITEAZULE si nu mai fa gargara aici !


sper sa nu mai fie nevoie sa-ti mai explic o data ce am scris !DAr nu asta este problema, cunosc genul de oameni de la voi, mincinosi ,fara cuvint, perversi -care ataca aliatii de pe alte conturi , care trimit sprijin dusmanilor aliatilor ,si apoi nu au destula minte sa nege acest lucru, dimpotriva tipa in gura mare ca ,,i-a ajutat fara nici un folos !~:):):)::D:D:
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Nu vreau sa ma bag in discuatii inutile , vreau doar sa imi spui nicugurzun si mie ce intelegi tu prin refugiat . ( E ceva serios fara baza sau alta vrajeala )

Din ce stiu eu refugiat e un jucator atunci cand este atacat de un trib si el pleaca la un alt trib aliat cu cel de la care primeste atacuri .
 

DeletedUser

Consider continuarea discutiilor pe tema asta inutile si nu se fac decat schimburi de replici taioase care nu fac bine nimanui si nici nu aduc vreun trofeu pe masa.
 

DeletedUser

Leul999
Member

Adaugă data: 19.03.2008 #597 Astăzi, 14:07:47 Sus
Nu vreau sa ma bag in discuatii inutile , vreau doar sa imi spui nicugurzun si mie ce intelegi tu prin refugiat . ( E ceva serios fara baza sau alta vrajeala )

Din ce stiu eu refugiat e un jucator atunci cand este atacat de un trib si el pleaca la un alt trib aliat cu cel de la care primeste atacuri .


leul -sunt absolut de acord cu tine, ai punctat foate bine-care avea atacuri !
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Mersi , ca tot vad pe aici discutii de refugiati macar sa avem toti o definitie in fata :)


PS: Probabil se poate inchide si acest topic avand in vedere ca tribul R~W nu mai exista , si tot ce se face acum e sa se intarate spiritele ...
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus