Versiune nouă de joc Triburile 5.4

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Dragi jucători,

În cursul săptămânii viitoare se va face un update pe toate lumile, la versiunea nouă de joc Triburile 5.4.

-----------
Schimbari :
-----------
- Posibilitatea de a desfasura sondaje pe forumul intern al tribului.
- Cladirea principala: De indata ce resursele necesare sunt disponibile un link pentru a construi cladirea va fi afisat fara a fi nevoie sa se reincarce intreaga pagina.
- BBCode [report_display][/report_display] poate fi acum inserat folosind o iconita din bara BBCode.
- Prima Biserica : Daca un jucator pierde prima biserica , aceasta poate fi reconstruita chiar daca are alte biserici normale construite.
- Credinta : Satele de barbari vor lupta intodeauna cu credinta 100%
- Pe ecranul de informati al satului al satelor proprii atacate toate atacurile asupra satului vor fi afisate.
- Rapoarte publice: Contorul vizualizarilor unui raport nu va inregistra noi vizulaizari atunci cand proprietarul este cel ce vizulaizeaza raportul.
- Bugfix: Nu mai pot fi batuti taleri daca conditiile Curtii Nobilie nu sunt indeplinite. Spre exemplu, daca Fieraria nu este la nivel 20 nu va fi posibila baterea talerilor.
- Bugfix: A fost fixata eroarea ce facea ca in anumite conditii atacuriile ce ajungeau asupra unui sat sa fie afisate in piata centrala intr-o ordine gresita.
- Bugfix: Nu mai apar linck-urile ce permiteau upgradeara unei cladiri daca conditiile de construire ale cladirii respective nu mai sunt indeplinite. Acest lucru se putea intampla in trecut cand un jucator putea upgrada fieraria chiar daca cazarma ii fusese distrusa de catre un alt jucator.
- Bugfix: La mutarea paladinului nu exista nici un text afisat de cate ori acea comanda era afisata, spre exemplu in lista comenzilor.
- Bugfix: Navigarea spre diverse lumi in ecranul de statistica devenise prea ingust pentru lumiile vechi.
- Bugfix: La bifarea optiunii "Arată toate clădirile" in cladirea principala, la iesirea din din pagina si apoi la reintoarcerea pe pagina respectiva de aici inainte nu va avea ca evect afisarea paginii respective cu optiunea bifata.
- Bugfix: Lista ultimilor 10 rapoarte in ecranul de informatii referitoare la sat nu era sortata in mod cronologic in anumite conditii.
- Bugfix: Simbolul din dreptul titlului raportului care indica ca a fost atinsa capacitatea maxima ce putea fi jefuita era vizibil si atunci cand resursele jefuite erau 0/0.


Vă dorim distracţie plăcută în continuare!


Echipa Triburile.ro
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.