Time & Vlahia vs. n00b+academia no0b

  • Autor subiect DeletedUser3366
  • Data de început

DeletedUser3366

..războiul e de vreo lună dar de abia de vreo săptămână a devenit mai serios deoarece până acum a fost doar ceva de genul n00b dona sate şi atât.

acum a început să mişte ceva şi în n00b din moment ce cei din time şi vlahia nu mai reuşesc să înnobileze aşa că trec la recrutări.

e adevărat că şi asta e o strategie de război,dar totuşi asta poate arăta că triburi gen time şi vlahia nu sunt foarte omogene şi cu jucători puternici,nu neg că ar fi şi jucători buni dar pe termen lung aceste recrutări făcute pe stil ''davy jones'' vor duce la slăbirea tribului....ceea ce e în avantajul eventualilor inamici ai celor din time şi vlahia.:D

lăsând poveştile deoparte..poftim statistica:

Parte 1:
Triburi: Time, Vlahia
Parte 2:
Triburi: no0b, n00b

Timeframe: Luna trecută

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 44
Tabăra 2: 21
Diferență: 23

chart



Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 256,360
Tabăra 2: 143,234
Diferență: 113,126

chart


aici se poate vedea ce aport nefast are o academie asupra unui trib :D..în statistici:

aici e fără academia no0b

Parte 1:
Triburi: Time, Vlahia
Parte 2:
Triburi: n00b


Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 23
Tabăra 2: 18
Diferență: 5

chart



Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 152,244
Tabăra 2: 124,022
Diferență: 28,222

chart



aştept reacţiile celor implicaţi,desigur vor fi comentarii acide şi cinice la adresa mea sau a tribului pe care îl reprezint aici,dar nu e supărare că doar de aia se numeşte acest loc: politică şi propagandă :D

desigur părerile altor oameni care nu au contact direct cu acest război sunt şi ele bine-venite sau măcar luate în consideraţie

p.s. poate pentru cei din time,vlahia acest război nu pare important dar din moment ce altceva nu am observat să îi reţină ocupaţi mă găndesc că totuşi e ceva la mijloc :)
 

DeletedUser38518

Am facut un singur organizat pe voi pana acum(si ala pe fuga), a fost doar de incalzire. Nu e cazu sa te umfli in pene pe aici :)

In plus, respectiva recrutare de care zici tu. Omu de vreo 3 saptamani ne roaga sa vina la noi. De ce sa nu-l luam? Jucatoru e activ, joaca binisor...de ce sa-l innobilam cand putem sa-l luam in echipa :)

xxx aug 29,2013 20:01
Nu sunt un om al cuvintelor prea multe asa ca o voi spune cat de simplu pot. Tribul n00b este inert si slab organizat, dar tu stii deja asta. Colac peste pupaza, este si inexplicabil de plictisitor. Pe langa faptul ca nimeni nu stie ce face celalalt pe aici, nu am sanse sa cresc. Cred ca motivul pentru care iti scriu este deja evident. Sunt prieten cu bogdan6 si as vrea sa-l urmez. Cs spui?

Caracterizare facuta de un jucator de-al vostru...are rost sa mai adaug ceva?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser3366

1.nu mă umflu în pene că nu am motiv,deocamdată tribul din care fac parte pierde teren,
2.pe fugă sau nu,tot organizat rămâne :p(bv pt reuşita lui)
3.o fi jucătorul activ dar oricine joacă bine dacă e sprijinit consistent cum a fost cazul aici
un lucru îţi dau dreptate totuşi,triburile se joacă pe puncte în fond(poţi fi şi chel pe sate:D) şi recrutarea lui e mai bună decăt ruperea de trupe pe el
 

DeletedUser38518

Din ce mi-au zis colegii din zona, respectivu era cam singuru care datea recuperari din zona... singuru care se zbatea pentru sate, restu mai nimic.
 

DeletedUser42201

..războiul e de vreo lună dar de abia de vreo săptămână a devenit mai serios deoarece până acum a fost doar ceva de genul n00b dona sate şi atât.

acum a început să mişte ceva şi în n00b din moment ce cei din time şi vlahia nu mai reuşesc să înnobileze aşa că trec la recrutări.

singura chestie care pare sa se miste tine de colegii vostrii nemultumiti de tribul din care fac parte, de conducere si tot asa. nu e de vina tribul care recruteaza un jucator, ci mai mult cel care nu stie sa isi tina o echipa unita. noi recrutam, integram in echipa, le oferim ceea ce voi nu puteti.
nu am idee daca ai ceva drepturi in trib sau vorbesti doar de plictiseala, dar pt cultura mea, atunci cand spui
aici se poate vedea ce aport nefast are o academie asupra unui trib ..în statistici:

aici e fără academia no0b
cum ar trebui sa se simta colegii tai din academie? fericiti, multumiti ca fac parte dintr-un trib in care membrii isi respecta colegii de la mic la mare?
 

DeletedUser3366

da..păi el cam era acea zonă,doar nu era să dau eu recuperări de la 12 ore când el era acolo(încă nu e stadiul acela de joc să dau recuperări de la distanţă mare)
 

DeletedUser3366

cum ar trebui sa se simta colegii tai din academie? fericiti, multumiti ca fac parte dintr-un trib in care membrii isi respecta colegii de la mic la mare?

aici nu vroiam decât să evidenţiez modul şi criteriile pe care se cuceresc sate de către inamici.

cât despre faptul dacă fac parte sau nu din conducere asta e irelevant atâta timp cât ştiu că nu există impusă o cenzură pot vorbi(scrie)ce doresc în limitele bunului simţ.
 

DeletedUser3366

exact înainte să postez m-am mai uitat odată la poziţia lui să mă asigur şi tot nu văd unde am greşit în afirmaţie.
în legătură cu acel mesaj citat mai sus de amicul lui bogdan; normal că nu ştie unul de altul ce fac în trib dacă nu colaborează între ei pe zona lor,doar nu am să mă apuc eu de trimis mesaje pentru fiecare în parte să îi întreb de sănătate
 

DeletedUser42201

pai, bre... cat de nesimtita sunt eu, dar totusi nu mi se pare de bun simt sa faci cate-o remarca de genu 'academia ne trage in jos, fir-ar mama ei sa fie', ca indiferent de libertatea de exprimare, tot or sa fie unii de acolo care sa bage replica aia cu 'ba pe-a ma...tizului'
satele, din cate stiu, se cuceresc doar prin scaderea adeziunii. intr-adevar, satele tribului se inmultesc si prin recrutari, dar nu cred ca e nevoie sa te iei de un trib fara academie ca recruteaza d-am pulea atata timp cat voi ati adunat si indesat pana si in academie.
 

DeletedUser3366

oricum ar fi sunat remarca mea la adresa academiei în ochii tăi şi nu numai,am precizat ceva acolo(special pt reproşuri ca ale tale :p),dacă erai atent(ă):-''în statistici'', deoarece în rest nu am fost afectat în vreun fel de academie.

şi la partea b,despre recrutări.
una e să recrutezi un jucător pe când are 100 pct fără să şti ce ar putea fi capabil ca jucător,astfel să ajungi să ai ''adunat şi îndesat'' şi alta e să recrutezi ''d-am pulea'' un jucător care fuge imediat cum e la adăpost de atacuri

late edit: şi plus de asta n00b e trib de margine,ce ai fi vrut să se recruteze jucători din mijlocul hartei cu rădăcini adânci prin triburile din care fac parte?
 

DeletedUser38225

Aceasi poveste fumata de atatea ori : un leonida wanna be e nemultumit de spartanii lui, asa ca se leaga de tribul mai bun care il bate , sfarsit.

Daca vroiai sa pui in evidenta acest razboi, o faceai fara atatea comenturi critice la adresa tribului inamic si a strategiei lor ( un trib fara academie a recrutat de la tine cu academie, chiar nesimtire :rolleyes: ) si nici nu criticai academia si faptul ca a pierdut sate. Daca nu puteti avea grija de o academie si nu sunteti in stare sa o amenajati, nu o faceti, dar nu veni aici sa te iei de academia propriului trib.

Sau esti masochist si iti reflectezi caracterul masochistic si pe joc si dai cu biciu in academia tribului care il reprezinti si te reprezinta? :confused:
 

DeletedUser38225

Fac pariu ca imi pregateste el o replica, sa ma dea pe spate, sa imi arate el mie :))
 

DeletedUser3366

timo: unii mai au şi altele de făcut decât să răspundă prompt pe forum.răbdarea e o virtute!

stirbu: da..hai să citeşti şi replica mea care am pregătit-o toată ziua :rolleyes: în timp ce lucram

eu nu sunt mulţumit sau nemulţumit de tribul de care aparţin-unde reiese asta din tot ce am scris până acum?,mă leg de tribul(triburile,că sunt 2)cu care are conflict tribul meu,adică mi se pare logic să fac asta că doar de aia se numeşte război,să ne dăm contre atât pe hartă cât şi pe secţiunea de P & P a lumii 34.
La faza cu tribul mai bun care mă bate,aici e din nou discutabil.de ce? simplu: pentru că din pct. de vedere al topului e clar că time cât şi vlahia pare un trib bun,dar dacă analizăm alte aspecte nu am găsit încă nimic prin care să dovedească această măreţie(dă exemple concise şi atunci voi fi convins)singurul lucru de lăudat ar fi diplomatul care a reuşit să îşi asigure liniştea tribului său prin încheierea unor acorduri de non-combat şi/sau alianţă cu triburile din centrul hartei astfel permiţând îndreptarea atenţiei către margine unde cucerirea de sate e mai facilă.
cât despre evidenţierea acestui război şi metodele aplicate de mine,există o vorbă cam aşa: în dragoste cât şi în război,totul e permis!. :p

şi cât despre insinuările că m-aş lua de propria academie a tribului din care fac parte, te rog să mai citeşti odată cu atenţie,dar mare atenţie,ce este scris acolo şi poate vei înţelege unde aş fi vrut să ajung eu,oricum nicăieri nu m-am plâns de conduita academiei şi/sau modul ei de existenţă.(dacă nu ai înţeles,reciteşte bine postul numărul 7,prima parte ,poate te vei clarifica).

..aştept replica ta cătălin că sunt sigur că îmi pregăteşti tu una până dimineaţă să mă dai mai tare pe spate decât te-am dat eu acum :p
 

DeletedUser39777

Ahh... nu cred ca mai poate, eu cand am citit, am cazut pe spate cu tot cu scaun, el este deja dat pe spate rau de tot.
 

DeletedUser3366

Ahh... nu cred ca mai poate, eu cand am citit, am cazut pe spate cu tot cu scaun, el este deja dat pe spate rau de tot.

stai şi tu pe o canapea ceva să nu cazi şi să te loveşti,mai ia şi ceva popcorn şi o să fi cel mai avantajat :D
 

DeletedUser3366

pt popcorn te ajut ..pt canapea facem o chetă la câţi tribali sunt pe forum şi ar avea nevoie să stea măcar cu rândul când citesc lucruri ce îi dau pe spate :D
 
Sus