DeletedUser3366
..războiul e de vreo lună dar de abia de vreo săptămână a devenit mai serios deoarece până acum a fost doar ceva de genul n00b dona sate şi atât.
acum a început să mişte ceva şi în n00b din moment ce cei din time şi vlahia nu mai reuşesc să înnobileze aşa că trec la recrutări.
e adevărat că şi asta e o strategie de război,dar totuşi asta poate arăta că triburi gen time şi vlahia nu sunt foarte omogene şi cu jucători puternici,nu neg că ar fi şi jucători buni dar pe termen lung aceste recrutări făcute pe stil ''davy jones'' vor duce la slăbirea tribului....ceea ce e în avantajul eventualilor inamici ai celor din time şi vlahia.
lăsând poveştile deoparte..poftim statistica:
Parte 1:
Triburi: Time, Vlahia
Parte 2:
Triburi: no0b, n00b
Timeframe: Luna trecută
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 44
Tabăra 2: 21
Diferență: 23
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 256,360
Tabăra 2: 143,234
Diferență: 113,126
aici se poate vedea ce aport nefast are o academie asupra unui trib
..în statistici:
aici e fără academia no0b
Parte 1:
Parte 2:
Triburi: n00b
Tabăra 1: 23
Tabăra 2: 18
Diferență: 5
Tabăra 1: 152,244
Tabăra 2: 124,022
Diferență: 28,222
aştept reacţiile celor implicaţi,desigur vor fi comentarii acide şi cinice la adresa mea sau a tribului pe care îl reprezint aici,dar nu e supărare că doar de aia se numeşte acest loc: politică şi propagandă
desigur părerile altor oameni care nu au contact direct cu acest război sunt şi ele bine-venite sau măcar luate în consideraţie
p.s. poate pentru cei din time,vlahia acest război nu pare important dar din moment ce altceva nu am observat să îi reţină ocupaţi mă găndesc că totuşi e ceva la mijloc
acum a început să mişte ceva şi în n00b din moment ce cei din time şi vlahia nu mai reuşesc să înnobileze aşa că trec la recrutări.
e adevărat că şi asta e o strategie de război,dar totuşi asta poate arăta că triburi gen time şi vlahia nu sunt foarte omogene şi cu jucători puternici,nu neg că ar fi şi jucători buni dar pe termen lung aceste recrutări făcute pe stil ''davy jones'' vor duce la slăbirea tribului....ceea ce e în avantajul eventualilor inamici ai celor din time şi vlahia.
lăsând poveştile deoparte..poftim statistica:
Parte 1:
Parte 2:
Triburi: no0b, n00b
Timeframe: Luna trecută
Tabăra 1: 44
Tabăra 2: 21
Diferență: 23
Tabăra 1: 256,360
Tabăra 2: 143,234
Diferență: 113,126
aici se poate vedea ce aport nefast are o academie asupra unui trib
aici e fără academia no0b
Parte 1:
Parte 2:
Triburi: n00b
Tabăra 1: 23
Tabăra 2: 18
Diferență: 5
Tabăra 1: 152,244
Tabăra 2: 124,022
Diferență: 28,222
aştept reacţiile celor implicaţi,desigur vor fi comentarii acide şi cinice la adresa mea sau a tribului pe care îl reprezint aici,dar nu e supărare că doar de aia se numeşte acest loc: politică şi propagandă
desigur părerile altor oameni care nu au contact direct cu acest război sunt şi ele bine-venite sau măcar luate în consideraţie
p.s. poate pentru cei din time,vlahia acest război nu pare important dar din moment ce altceva nu am observat să îi reţină ocupaţi mă găndesc că totuşi e ceva la mijloc