Time & Vlahia vs. n00b+academia no0b

  • Autor subiect DeletedUser3366
  • Data de început

DeletedUser39777

Ok. Sa-mi trimiti popcornul, sa nu uiti! Si ai putea sa nu mai postezi ca sa nu mai cada lumea pe spate? Nu toti au bani de canapea.
 

DeletedUser38225

eu nu sunt mulţumit sau nemulţumit de tribul de care aparţin-unde reiese asta din tot ce am scris până acum?

Pai uita-te mai sus in propriul post sau poti reciti mai jos.


..războiul e de vreo lună dar de abia de vreo săptămână a devenit mai serios deoarece până acum a fost doar ceva de genul n00b dona sate şi atât.

tu cu manuta ta simpatica ti-ai facut tribu de rusine cand ai postat asta.. acest forum e pe propaganda, asta inseamna ca tu intr-un mod voluntar ti-ai atacat propriul trib si i-ai facut reclama negativa.

La faza cu tribul mai bun care mă bate,aici e din nou discutabil.

e peste tribuletul vostru in urmatoarele , cel putin : clasament, statistici,diplomatie, organizare, strategie.


acum a început să mişte ceva şi în n00b din moment ce cei din time şi vlahia nu mai reuşesc să înnobileze aşa că trec la recrutări.

e adevărat că şi asta e o strategie de război,dar totuşi asta poate arăta că triburi gen time şi vlahia nu sunt foarte omogene şi cu jucători puternici,nu neg că ar fi şi jucători buni dar pe termen lung aceste recrutări făcute pe stil ''davy jones'' vor duce la slăbirea tribului....ceea ce e în avantajul eventualilor inamici ai celor din time şi vlahia.

Argumentele tale sunt lipsite de consistenta, ba mai mult , chiar prost interpretate, atata timp cat recrutarile lor sunt selective si atent facute, strategia e foarte buna, iar voi sunteti in pierdere, atat in sate cat si in jucatori? Vinovatul si pierzatorul? tribul tau n00b

A nu se intelege ca tin cu time, nu ii cunosc si nu am idee ce fac pe acolo, inafara de cele postate de tine, dar nu m-am putut abtine sa comentez, atunci cand am vazut, ca tu interpretezi pe dos si vezi ceea ce nu e.

şi cât despre insinuările că m-aş lua de propria academie a tribului din care fac parte

Insinuari? Asta faci . Tu te iei de academia ta, ca nu stii sa te exprimi si intentia ta era alta, asta poate sa fie adevarat. Dar nu vede nimeni intentia ta , ci vede ce ai scris si asta judeca. Tu poate esti bine intentionat si vrei sa faci bine,dar drumul catre iad e pavat cu intentii bune, iar tu nu ai idee cum se face propaganda, sa nu mai vorbim ca o faci gresit ( asta desigur, plecand de la premisa ca tu vrei binele tribului n00b )


aici se poate vedea ce aport nefast are o academie asupra unui trib ..în statistici:

Existau alte metode de a expune situatia cu tribul mare, insa tu ai ales sa iti umilesti academia "in statistici". :D


Asa ca leonidas, mai invata despre propaganda, ce e si cum se face si revino apoi cu o prezentare mai buna si o campanie mai puternica de a face tribul n00b cunoscut pe harta. Momentan esti doar amuzant si atat :)

Cat despre replica si dat pe spate.. chiar m-ai dat.. pe spate de ras :D

Nu am nimic personal cu tine si in mod normal m-as fi abtinut la comentarii, dar ai zis ca astepti si pareri exterioare :)
Spor in acest "duel al replicilor" :rolleyes:
 

DeletedUser43697

kaz9.png
numai mie imi face asa? Vad ca de cand a facut update numai asa face...nici nu apar la celelalte triburi cererea de forum comun.
 

DeletedUser37659

1.nu mă umflu în pene că nu am motiv,deocamdată tribul din care fac parte pierde teren,
2.pe fugă sau nu,tot organizat rămâne :p(bv pt reuşita lui)
3.o fi jucătorul activ dar oricine joacă bine dacă e sprijinit consistent cum a fost cazul aici
un lucru îţi dau dreptate totuşi,triburile se joacă pe puncte în fond(poţi fi şi chel pe sate:D) şi recrutarea lui e mai bună decăt ruperea de trupe pe el

unde esti tu politzotto, sa ne mai povestesti despre razboi...

na ca am facut si noi un organizat ceva mai serios. tare dezamagit sunt de rezultat :(

Parte 1:
Triburi: Time
Parte 2:
Triburi: n00b, no0b, n0ob, IMPERO

Timeframe: Ultimele 48 de ore

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 47
Tabăra 2: 2
Diferență: 45

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 411,656
Tabăra 2: 13,669
Diferență: 397,987

chart
 

DeletedUser3366

..domnule sven,încă mai exist doar că stau aşa în umbră.
cât despre război statistica spune totul.aproape.:D
ce se întâmplă în culise e mai distractiv decât ce se vede.
 

DeletedUser37659

politzotto sep 23,2013 12:42
vroiam să văd condiţiile pentru a ajunge în time sau un trib aliat lor.vorbisem cu el acu ceva timp de o astfel de variantă.
nu caut refugiu pentru că sunt în trib inamic dar având în vedere că aici nu am cu cine juca şi mai-marii tribului se bat de la interne şi barbare iar eu mă lupt singur şi ţin graniţa pentru ce?

am observat ca existi...
 

DeletedUser3366

şi unde e vestea bună în mesajul meu?că de ce se întâmplă în trib la mine se ştie şi la voi.
 

DeletedUser37659

pai, este :)

daca tu, cel mai aprig razboinic din tribul noob, vrei sa il parasesti ca sa intri la dusmani, e cam clar ce atmosfera e in noob (bine, nu ca n-as fi stiut, da acu am confirmarea scrisa... )
 

DeletedUser3366

aprig în apărare şi pe forum că în rest nu am avut nici o ocazie să pun probleme cu atacuri.
 

DeletedUser3366

gata..oficial nu mai sunt membru n00b.după faza de pe forumul extern m-au pus pe lista de interne.:D
 

DeletedUser40602

ce fac cei din time dupa parerea mea e ca defapt se razboiesc cu un singur trib.. n00b. academiile sunt formate din multi jucatori incepatori care innobileaza doar sate de barbari,nu trimit sprijin,nu stiu ataca,nu stiu face un snipe,un backtime o recuperare..dupa inamicii invinsi ca aparator academiile sunt niste academii de "aparare individuala".. nu dai sprijin? bine,nu dau nici eu. cam asta cred ca e deviza..eu cel putin sunt cu constinta impacata ca alea 2000 de trupe ce le-am trimis sprijin au facut oaresce pagube celor din run si time si ma bucur ca am participat si eu la un razboi..plus ca in comparatie cu academiile,jucatorii din time sunt mai experimentati,cu timp mai mult s.a.m.d. nu zic ca academiile n00b sunt slabe,sunt si cativa jucatori bunicei care daca ar exista ajutorul reciproc ar reusi sa mai scada din diferentele de pe statistici..dar,de cand am intrat eu cel putin am observat ca majoritatea recrutarilor erau facute pe principiul "are multe puncte,multe sate. il luam ca da bine la rank".. imi cer scuze daca am ofensat pe cineva. mersi
 
Sus