DeletedUser39777
Ok. Sa-mi trimiti popcornul, sa nu uiti! Si ai putea sa nu mai postezi ca sa nu mai cada lumea pe spate? Nu toti au bani de canapea.
eu nu sunt mulţumit sau nemulţumit de tribul de care aparţin-unde reiese asta din tot ce am scris până acum?
..războiul e de vreo lună dar de abia de vreo săptămână a devenit mai serios deoarece până acum a fost doar ceva de genul n00b dona sate şi atât.
La faza cu tribul mai bun care mă bate,aici e din nou discutabil.
acum a început să mişte ceva şi în n00b din moment ce cei din time şi vlahia nu mai reuşesc să înnobileze aşa că trec la recrutări.
e adevărat că şi asta e o strategie de război,dar totuşi asta poate arăta că triburi gen time şi vlahia nu sunt foarte omogene şi cu jucători puternici,nu neg că ar fi şi jucători buni dar pe termen lung aceste recrutări făcute pe stil ''davy jones'' vor duce la slăbirea tribului....ceea ce e în avantajul eventualilor inamici ai celor din time şi vlahia.
şi cât despre insinuările că m-aş lua de propria academie a tribului din care fac parte
aici se poate vedea ce aport nefast are o academie asupra unui trib ..în statistici:
1.nu mă umflu în pene că nu am motiv,deocamdată tribul din care fac parte pierde teren,
2.pe fugă sau nu,tot organizat rămâne(bv pt reuşita lui)
3.o fi jucătorul activ dar oricine joacă bine dacă e sprijinit consistent cum a fost cazul aici
un lucru îţi dau dreptate totuşi,triburile se joacă pe puncte în fond(poţi fi şi chel pe sate) şi recrutarea lui e mai bună decăt ruperea de trupe pe el
politzotto sep 23,2013 12:42
vroiam să văd condiţiile pentru a ajunge în time sau un trib aliat lor.vorbisem cu el acu ceva timp de o astfel de variantă.
nu caut refugiu pentru că sunt în trib inamic dar având în vedere că aici nu am cu cine juca şi mai-marii tribului se bat de la interne şi barbare iar eu mă lupt singur şi ţin graniţa pentru ce?