Discutii si propuneri interviuri.

  • Autor subiect -UnknownError-
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser23756

Tu dragul meu jucator, nu te-am vazut pana acum in top 10...20 macar...nu am auzit de tine sa tii un trib cu care sa intri macar in top 20...nu am auzit nimic de tine pana acum de cat ca iti place sa vorbesti mult si atat.Ca jucator nu am dat de tine ca sa-ti testez calitatile dar daca ma reapuc de joc, cu mare placere mi-as dori sa fim "apropiati" pe harta :) in fine....spor la joc si nu fii suparat ca nu te apreciez ca si jucator, dar pe mine personal nu m-ai impresionat.Cat despre mine ca si conducator...nu cred ca ai avea dreptul sa comentezi atat timp cat nu am jucat impreuna ca sa-ti formezi o parere despre cum pot conduce eu un trib.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

18 fracea is cool 88 893.804 101 8850

Cand erai pe granita cu 88 ai dat contu..practic ai fugit de razboi..ma intelegi..nu stiu cum poti sa ii critici pe alti cand tu ai fost inobiliat pe l21..si la asta nu poti sa ma contrazici..chiar imi facea placere sa fiu langa tine :) daca eram eu langa tine dadeai contu ? cum ai facut cand ti sa deschis granita cu 88 iti iera rusine sa nu apara la statistica marele jucator Tullio25 a fost inobiliat de tribu dusman..a fost mai mare satisfactia pentru tine sa te inobilieze cineva intern decat sa iti ia dusmani satele..CIR a crescut prin recrutari..cand te intalneai cu un om si te rugai de el sa vina in trib la tine..sa fim seriosi..nu am nimic cu tine dar nu suport sa vad cand esti inobiliat vi pe extern si te mai dai mare ca esti jucator si marele trib CIR sa desfintat..

Nu cred ca mai e nevoie de explicati o seara buna in continuare iti doresc mult succes !
 

DeletedUser23756

O seara buna si tie Facea.Motivele pentru care m-am lasat eu si pentru care s-a desfiintat CIR nu sunt atat de importante ca sa le impartasesc aici.Mult succes si tie si sper sa auzim de bine.
 

DeletedUser35749

Nu stiu de ce dar nu mi-a placut deloc interviul asta. "Parerea mea" :D
 

DeletedUser8607

Am citit interviurile cu interes , faină treaba :D
Propun ca la următorii intervievaţi să le puneţi mai multe întrebări legate de L21. O fază amuzantă, un atac copios, emoţia dinainte să gareze la ei un trenuleţ, etc.
 

Adenauer

member
Scor reacție
105
Propun ca o intrebare in cazul conducatorilor de trib sa fie: Pe ce baza va construiti diplomatia?
 

DeletedUser

" nu trebuie să uiţi niciodată de unde ai plecat şi unde ai ajuns "

Pacat ca tu ai uitat destul de repede..
 

DeletedUser

Lasă-l mă pe nervosu, că le are cu botanicile:)) , mereu trage pe urechi ...:))
 

DeletedUser31494

interviuri cu jucatori dorim nu cu admini Ș)))
va rog frumos!
racanishu este admin pe lumea 16...hahahahah...
 

DeletedUser

pot sa ma propun pe mine? daca nu... atunci nu propun pe nimeni xD ;))
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus