Discutii libere Lumea 9

  • Autor subiect Moni Columbeanu
  • Data de început

DeletedUser3249

L-am bagat in spital ca a comentat

edit: Dar nu-i problema, mai am 99 de prieteni imaginari...

Eu nu pot fi niciodata EMO... nu pot fi singur, nu pot sa ma tai cu lama... nu pot asculta Tokio Hotel si altele, pentru ca am 100 de prieteni imaginari. Spune stop izolarii, incepe sa socializezi cu ei, iesi din anonimat, pentru ca ei sunt reali pt tine

Nu are rost sa intru in polemica cu tine pe extern ptr ca esti prea departe de Chalie Jade, el era mult mai inteligent si stia cit de cit cum sa inchida gura amicilor,tu mai bine iti vezi de joc si poate acolo vei fi mult mai bun decit mine sau Charlie 'prietenii stiu d c.'Nu ai cum sa bagi pe cineva in spital ptr ca ai nevoie si de putina stiinta ca orator sau prozator iar tu ai lipsit la aceste lectii te-ai ocupat de lucruri marunte si normal ca atita poti ,nu iti cere nimeni sa faci mai mult dar daca nu te pricepi mai bine stai in banca ta si crede-ma ca te vei simti mult mai bine in pielea ta si spritual;)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser8140

Gandalf, lasa-ne daca nu ai ce comenta, decat sa faci double posting si sa comentezi aiurea mai bine te-ai duce si ai dormi putin sau ai citi o poveste cu Harap-Alb. Tie-ti trebuie polemici? Trimit unu din prietenii imaginari sa discute cu tine despre polemici daca asta vrei :)))
 

DeletedUser

Va anunt ca am invatat butoanele de pedepse si as vrea sa exersez. Acesta este ultimul avertisment pentru post hunting, lipsa de respect a celorlalti jucatori, crearea de conflicte, atacuri la persoana.
 

DeletedUser8140

Ma simt lezat de anumiti jucatori ce posteaza pe aici la sectiunea off-topic numai acuze si incearca sa faca circ, va urez o la revedere placuta, ma duc in alta parte
 

DeletedUser

gandalfe la zii ma rezolvi hai man te rog frumos?:D

lasa coment la spam vs dusmani:))
 

DeletedUser8140

Recomand film :)) Aliens vs Ninja

Plot: In Medieval Japan, evil aliens have come to Earth. They want to hunt humans. But they made one mistake: they’re not ninja-proof

Merita :))
 

DeletedUser23756

Ma simt lezat de anumiti jucatori ce posteaza pe aici la sectiunea off-topic numai acuze si incearca sa faca circ, va urez o la revedere placuta, ma duc in alta parte

Nu am mai intrat de mult pe forumul Ro 9 insa de ceva timp mi-a atras atentia cateva topicuri.
Din pacate sunt de aceiasi parere cu tine Jimmy, parca s-a dus de mult vremea cand eram dusmani si ne respectam reciproc pe extern, fara sa aruncam cu noroi in tabara adversa.
La urma urmei, forumul se numeste "politica si propaganda", in mod normal forumul ar trebuii folosit pentru a aduce un plus tribului tau, nu pentru cearta.
 

DeletedUser26804

Vad ca s-a deschis o noua tema, cea cu interviuri.... insa pana acum nici un interviu, doar comentarii fara rost... :)
Am remarcat si "intoarcerea" lui smileyx pe forum , :D care ne-a obisnuit cu postari foarte interesante si la subiect ;)
sunt curioasa ce iese :))
 

DeletedUser

tullio...respectul a disparut...ce domodat mai esti mai noi pe .ro ala care jigneste mai mult e puternic:(
Jocul asta la inceput a fost frumos...insa acum se pare ca e jalnic...
 

DeletedUser

Vad ca s-a deschis o noua tema, cea cu interviuri.... insa pana acum nici un interviu, doar comentarii fara rost...
Am remarcat si "intoarcerea" lui smileyx pe forum , care ne-a obisnuit cu postari foarte interesante si la subiect
sunt curioasa ce iese )
__________________
Touché Pussycat!!!!

Ce bine ai remarcat! :D
 

pirates406

member
Scor reacție
0
n-am mai avut prea multe prezente pe aici, dar domnule(doamna) moderator, te poti prezenta, ca sa fiu si eu mai ,,la curent`` cu chestiile astea noi de pe L9... asta daca nu te superi...
 

DeletedUser23756

"Chiar la un moment dat aveam si o academie care datorita faptului ca s-a dezvoltat individual folosindu-se doar de numele nostru pentru a face recrutari, i-a fost usor sa se desprinda si sa formeze tribul MIR (condus de 752809 cu numele real Adrian ) care mai apoi prin alipirea celor din BD (condus de segaman) a devenit AT-ul de astazi."

Citat din povestioara lui Tulio.

Mai Tulio(cred ca ti-a luat mintile Afganistanul :) ),

At-ul s-a format independent de ceea ce s-a intamplat prin zona si mult timp nu am depasit 100 de membrii.Adrian(75923456789012234124 sau ce nick are) nu a condus niciodata AT-ul( cu toate ca la un moment dat a revenit in joc si avea pretentii de conducator ca cica el a facut si dres...) si nici segaman....mai intereseazate inainte sa scrii ceva despre AT sau despre istoria AT.

Am prezentat lucrurile asa cum mi le-am adus aminte
 

DeletedUser26804

Domnisoara sau doamna aldana..... daca nu cer prea mult , din ce cauza mi-a fost sters postul si am mai si primit avertizare???? Ptr ca am scris "Touché Pussycat" la DISCUTII LIBERE????????????????? daca citesti primul post al acestei teme, e deschis ptr a putea discuta liber, despre orice fel de subiect. Iar daca ai timp si rabdare sa vezi ce contine aceasta tema vei putea constata ca sunt f multe discutii (majoritatea) unde comunicam intre jucatori schimbam idei, uneori ne mai si intepam dar la urma urmei ne distram... :). Daca tot tii neaparat sa imi dai avertisment sau sa ma banezi te rog fa-o cu un motiv mai bun intemeiat ptr ca ceea ce faci tu e discriminare ..... :)

Stimate utilizator. In cazul in care nu ati observat, topicul se numeste Discutii libere L9 si sunteti in forumul Politica si propaganda L9. daca aveti chef de Off Topic, va invit la Off Topic, aici http://forum.triburile.ro/forumdisplay.php?f=15. Si daca tot aveti timp, nu ar strica o vizita si pe la http://forum.triburile.ro/announcement.php?f=78&a=12 punctul 1.5. (in special).
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser36065

daca ce a zis colega mea,william2 e off topic hai sa o luam babeste:

DISCÚȚIE, discuții, s. f. 1. Schimb de păreri, de vederi; convorbire, conversație. ♦ Conversație animată în contradictoriu; controversă, dispută; ceartă. ◊ Loc. adv. Fără discuție = fără îndoială; neîndoios, indiscutabil. ◊ Expr. Nu (mai) încape discuție = desigur. 2. Cercetare, analiză, examinare, dezbatere minuțioasă a unei probleme, făcută de obicei în cadrul unui colectiv organizat. [Var.: discuțiúne s. f.] – Din fr. discussion.
Sursa: DEX '98 | Adăugată de RACAI | Greșeală de tipar | Permalink

LÍBER ~ă (~i, ~e) 1) (despre persoane) Care se bucură de libertate; independent din punct de vedere social și politic; slobod. 2) (despre state, colectivități) Care nu se află sub stăpânire străină; în stare de independență socială și națională; autonom; independent; slobod; suveran; neatârnat. 3) Care este consfințit prin lege; garantat de constituție. Votare ~ă. 4) (despre acțiuni) Care se efectuează fără restricții; care se face cu ușurință; nestânjenit; nestingherit. Respirație ~ă. 5) (despre persoane) Care nu este ocupat; disponibil. 6) (despre persoane) Care poate acționa după buna cuviință; care nu este lipsit de dreptul de a se deplasa după bunul plac; aflat în stare de independență fizică și psihică. /<fr. libre, lat. liber
Sursa: NODEX | Adăugată de siveco | Greșeală de tipar | Permalink

deci...ori suntem spammeri ori nu mai suntem!
daca titlul temei nu contine off-topic ci "discutii libere" e logic ca e despre off-topic.
in traducere off topic =discutii libere
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser9858

wiliam2 te dezmagesc total:D am revenit doar pentru interviurile alea vroiam sa citesc mai mult

Ptr altele til las pe omu de posta inaintea mea:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 

DeletedUser26804

Multumesc colegului ptr sprijin :) vad ca absolut orice scriu devine corectat cu rosu..... mie imi place movul si draga aldana linkurile tale nu duc niciunde... deci se pare ca mai trebuie sa exersezi la butoane :)

cat despre discutii am invatat azi ca pana si DISCUTIILE LIBERE nu mai sunt LIBERE. :) traiasca butoanele si puterea si discriminarea :)
 

DeletedUser9858

:D:D:D:D:D:D:D:D proteste la max
urmeaza si ban la max:D:D:D:D, eu miam luat o luna cel mai mult
 
Sus