F.SOD vs. F.What??

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
nu cata, e suficient. mi se pare oricum neinformat tipul, in fine.

nu agreez tema, mi se pare o prostie, doar atat spun : daca o persoana poate sa spuna cum ca cineva din mod negocia cu picii alianta inaintea what?? eu ii dau satele. cea mai mica proba (nu inregistrari audio, nici macar print-uri din conferinta e suficienta).

oricum, nu cred ca astfel de teme pot reinvia un forum. cel mult poate scoate la iveala rautatea si prostia unora, nimic mai mult.
 

DeletedUser34781

axtrek, lista de circulara de la noi ai luat-o de pe tw-states, sau direct de pe contul ala din grupa 3 de la noi din trib?:rolleyes:
 

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
Ma adecs tu mereu trebuie sa fii ala contra? Lasa oamenii sa isi spuna off-ul :eek::eek:

Eu stiu de ce a inceput razboiul :)) Din cauza satului pe care l-am innobilat eu de la un cont din PICI care apartinea What-ului :))))
 

DeletedUser34781

Eu stiu de ce a inceput razboiul :)) Din cauza satului pe care l-am innobilat eu de la un cont din PICI care apartinea What-ului :))))
:eek: eu ziceam ca de la barbarul ala din k54 colt cu 55, al treilea pe dreapta... la naiba era dupa linia de demarcatie:(
 

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
Hai sa-mi bag.... de ala am uitat! :mad:

Parerea mea e ca acum n-are rost sa mai palavragim pe aici ca ala a facut nu stiu ce sau ca celalalt a fost nu stiu cum ... ne dam in cap pe harta si vedem...pana mea e un joc :D
 

DeletedUser20252

Certurile nu isi au rostul.

De cand e lumea si pamantul se stie de povestea de "dragoste" dintre familiile astea doua,deci nu ar trebui sa ne miram de nimic.


Totusi am ramas surprins de reactia celor din TLS,care ne-au fost cei mai vechi aliati de pe lumea asta,stiind cate au facut atat MoD cat si Spor dealungul timpului,imediat dupa ce au aflat ca noi s-ar putea sa dam in MoD ei au ales sa dea fuguta repede la cei din MoD si sa le spuna intentiile noastre si sa faca si fuziunea cat mai repede cu MoD.

Cine spune ca este o coincidenta ca fuziunea dintre TLS si MoD a fost facuta exact in momentul in care oi purtam discutii cu PICI si cei din TLS stiau asta,chiar ne jignesc inteligenta mult prea mult.Ma asteptam la mai multa coloana vertebrala din partea TLS-ului avand in vedere de bunele relatii ce au fost de-alungul timpului,dar mna,niciodata sa nu spui niciodata.


Succes familiei What?? si sper sa fie un razboi frumos pe care noi il vom castiga.
 

DeletedUser40792

cu capetenia spartana Satu tau in pici, cum sa nu aiba Mod-ul spatele asigurat in picii.Adex incercase sa-l converteasca pe satu tau la mod dupa trecerea prin sparta, doar ca a dat boala in el si s-a facut barbar:rolleyes:, asa ca uitati ce ocazie prielnica de a sta dinnou la aceiasi "masa"cu acest individ.Probabil ca nu a mai putut de fericire dupa ce-au dat stergere ombmen, aripa, wish etc

auzisem ca s-a reintors si ceausescu(comunist9) pe ceva cont din picii si ca era prin conferinte cu liderii mod.
De la ce a pornit razboiul:Se pare ca inainte cu doua zile sa porneasca ror, ei si-au dat seama ca what?? a ** cu picii, deoarece i-a luat la misti in conferinte :rolleyes:- pai bai fratilor, cum adica voi purtati doar discutii simple cu ei tot timpul, pai ori va luati la misto ori aveati ceva planuri.
 

DeletedUser

am spus sa facem si noi viata mai frumoasa pe extern pentru ca devenise monotona :p....celor din FAQ, ciocul mic si joc de glezne.....acum vedem cine si cum joaca ;) ....oricum de mult asteptam asta iar sentimentul stiu ca este reciproc ;)
 

DeletedUser34781

celor din FAQ, ciocul mic si joc de glezne.....acum vedem cine si cum joaca ;) ....oricum de mult asteptam asta iar sentimentul stiu ca este reciproc ;)
ce-ti mai place sa te lauzi mereu:p
de ce nu ati incercat un razboi "spor" vs "faq" cu toate celelalte triburi neutre?
in conditiile in care juma de pici si juma de tls v-a trimis si va trimite sprijin, iar noi tre sa impartim 2 paie la 5 magari; poa sa joace si bunica in locul tau, bre, si nu cred ca s-ar mai lauda atita:)
no offence:*:*:*

un mic exemplu:p
Triburile.ro Profil Jucător: axtrek (tribe changes)Trib vechi Trib nou Dată/Timp Puncte
MoD SoD 01st February 2012 - 11:10:48 3,478,287
SoD PICI 03rd February 2012 - 01:10:17 3,478,287
PICI SoD 03rd February 2012 - 09:10:46 3,467,103
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser41356

am spus sa facem si noi viata mai frumoasa pe extern pentru ca devenise monotona :p....celor din FAQ, ciocul mic si joc de glezne.....acum vedem cine si cum joaca ;) ....oricum de mult asteptam asta iar sentimentul stiu ca este reciproc ;)

In liceu bateai copiii de clasa a 5-a si te dadeai smardoi,nu?...
 

DeletedUser

Nu stiu cine e axtrek, n-am nicio treaba cu el, dar in spiritul glumei:

axtrek a fost la liceu? :D
 

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Certurile nu isi au rostul....Totusi am ramas surprins de reactia celor din TLS,care ne-au fost cei mai vechi aliati de pe lumea asta,stiind cate au facut atat MoD cat si Spor dealungul timpului,imediat dupa ce au aflat ca noi s-ar putea sa dam in MoD ei au ales sa dea fuguta repede la cei din MoD si sa le spuna intentiile noastre si sa faca si fuziunea cat mai repede cu MoD.[...]
Succes familiei What?? si sper sa fie un razboi frumos pe care noi il vom castiga.

TLS a ales foarte bine, adica varianta castigatoare. In fapt cele doua proiecte (mod si tls) isi atinsesera scopurile, era momentul unei schimbari. Si, date fiind afinitatile dintre jucatori, s-a format SoD. Confirmarea ca acest mariaj a fost unul bun o vom vedea, dar eu cred in el 100 %.

Pe voi v-a respins lumea tocmai datorita manevrelor pe care vroiati sa le faceti. TLS nedumeriti ca uzurpati in timpul aliantei contra MoD iar PICII aveau experienta in spate cum stiti sa le serviti (vezi alianta/pna cu 22pici si izbucnirea razboiului). Revin cu oferta : 400 de sate pentru cel care va dovedi ca mod cerea alianta picilor in timp ce erau aliati cu what?? !!! - in fapt, "motivul" pentru care voi ati stricat alianta. Sau e doar un mijloc al conducatorilor what?? de a-si motiva (minti) jucatorii intr-un razboi personal al unora dintre ei ?

PS : Chiar asa, daca tot va doreati un singur razboi, cu mod mai ales, de ce v-ati dus la picii, de ce nu ati ales razboi 1 vs. 1 ?
 

DeletedUser40792

Hai ca ne auzim adexule..de ce era asa pregatit unicornu in zona what??, la fel vasy, iar ceilalti care nu sunt membrii de incredere cu satele goale, noroc ca trimit cei din fostul Tls sprijin acu 'acolo
 
Ultima editare de un moderator:
Sus