Forumuri
Postări noi
Noutăți
Postări noi
Ultima activitate
Autentificare
Noutăți
Ultima activitate
Meniu
Autentificare
JavaScript este dezactivat. Pentru o experiență mai bună, te rog activează JavaScript în browserul tău înainte de a continua.
Folosești un browser învechit. Este posibil să nu afișeze corect aceste site-uri sau alte site-uri web.
Ar trebui să actualizezi sau să folosești un
browser alternativ
.
Vandam Berbecu
member
Văzut ultima dată
Joi la 23:34
Scor reacție
0
Ultima activitate
Postări
Despre
Vandam Berbecu
a răspuns la subiectul
Discutii Libere L93
.
Adica daca ai un accident si stai 1 an in spital si nu poti intra pe joc, ti se sterge (un exemplu)..pentru un pasionat care are...
12. Mai 2023
Vandam Berbecu
a răspuns la subiectul
Discutii Libere L93
.
Stimabile sa se stearga conturile sub motivul inactivitatii denota lipsa de de respect (daca ar fi) fata de unii jucatori care au un...
9. Mai 2023
Vandam Berbecu
a răspuns la subiectul
Discutii Libere L93
.
astia "the `paici" .. ne cunoastem de ne luam asa toti de-a valma ? de bun ce esti ai luat ban.. si de pe prima lume pana pe L90 is ±20...
7. Mai 2023
Vandam Berbecu
a răspuns la subiectul
Discutii Libere L93
.
Expunerea realitatii..cei cu lezari de orgolii nu ma straduiti sa scrieti ci doar daca sunteti realisti si tratati jocul ca atare...
23. Apr 2023
Vandam Berbecu
a răspuns la subiectul
Discutii Libere L93
.
nu stiu cine esti dar nu-mi poti spune tu mie ca nu am voie sa-mi fac dreptate ca aveti voi pareri. cui nu ii convine sa isi masoare...
12. Apr 2023
Vandam Berbecu
a răspuns la subiectul
Discutii Libere L93
.
Persoanele care stiu ca voiai sa tradezi cu gibilan sunt: eu, sersil, gibilan , chiar si xelero ca i-am dat ss la convesatiile mele...
12. Apr 2023
Vandam Berbecu
a răspuns la subiectul
Discutii Libere L93
.
iaa..credeam ca gainarii nu au voie pe forum! :D:D Pai ti-am spus de la inceput sa nu stai langa mine ca nu suport jegurile care...
11. Apr 2023
Vandam Berbecu
a răspuns la subiectul
Discutii Libere L93
.
Cât timp pierdut pe aici.. Si cate vedetisme pe unii.. păreri de la puști cu 5-6 sate..parca ne vb fete de 12-13 ani despre cum e sa...
9. Apr 2023
Încărcare…
Încărcare…
Sus