Deschid aceasta tema... pentru a da ocazia tuturor persoanele de sex masculin sa ne ureze cate ceva, ba chiar sa scrie 2 sau 3 randuri despre noi sau despre o colega pe care o apreciaza.
Va multumim anticipat si promitem sa va flatam de ziua barbatului
O seara faina
ai deschis tema asta aici ca sa iti fac compunere tie si celorlalte doamne de pe forumul acesta si din joc?

)
Azi de 8 martie vreau sa le urez colegelor mele simpatice si aldanei, moderatoarea noastra simpatica, o zi speciala in care sa fie rasfatate mai mult ca oricand, sa fie iubite mai mult ca ieri mai putin ca maine, sa va impliniti toate poftele, sa chefuiti cum se cuvine. Ramonikai in mod special i-as da niste trandafiri roz dar cum e la servici si e departe nu se supara daca nu-i dau

printesa mea

, Marianei i-as da o savarina si niste wisky dar distana e de vina iar si am sa mananc eu savarinele si am sa beau eu pt ea

). Laurei simpaticei colege tin sa-i urez multa liniste interioara si mult calm, ai face bine sa mai joci un concquiztador, te mai elibereaza de stres. Lory iti urez spor la facut prajituri de 8 martie iar pe seara distractie. Isa tu stiu ca-mi vrei capul, ce sa fac, sunt un nemernic, tie iti urez casnicie fericita, genti louis vitton

) si toata toata sa te faci fashion

, mananc o savarina si pt tine

)

, ma gandesc ca te rasfata dinu azi

. Iar pentru Robert, viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica.... un 8 martie fericit! V-am pupat.
Nu in ultimul rand vreau sa-i urez un 8 martie fericit si lui Mlogos prietenul nostru cu viata sociala

fara el am ramane captivi pe www.

)