mda
sincer....as cam fi vrut sa nu postez nimic pe aici, dar ma enerveaza cand sunt aruncate acuze aiurea, mai ales de o persoana ca tine lizardking, care desi nu am avut nici o treaba cu voi pana acuma, m-am trezit cu un razboi pe cap, fara nici un motiv intemeiat.
Hai sa-ti spun o poveste, poate te lamureste putin ca vad ca esti in ceata rau de tot. Faceam parte din *IM* si eram in razboi cu TA. Aveam un al doilea cont, declarat, din care nu faceam push, ca nu aveam cum, fiind declarate pe acelasi IP. Il foloseam doar la spionat in cadrul TA si atat. Ce s-a intamplat? Contul respectiv a fost inchis, eu am fost banat, si mi-am luat o pedeapsa, reducere cu 7 nivele la toate minele. Dave era si el cu mine in *IM*. Am si eu o intrebare, de ce nu a intervenit sa nu primesc pedeapsa? Ah, stai, pentru ca el imi tinea mie partea. Dintre toate persoanele, ar trebui sa taci cand e vorba de corectitudinea lui Dave. A fost la un moment dat acuzat ca a sprijinit TLD, e posibil sa ma insel, ma lasa memoria. Cum naiba sa fi ajutat TLD, cand noi eram in razboi cu ei? Nu aveti in cine da?
Lizardking....vrei sa-ti arat mesajele de la quicksilver in care recunostea singur ca nu prea are nici o sansa sa ia satul meu si al lui Hazily? Cu toate atacurile? Ti le inaintez daca doresti, nu e problema.
N-am nimic cu tine, si nici cu tribul tau, chiar daca voi aveti o problema cu al meu. Ati declarat razboi, ok, m-am conformat, ne aparam, castigam, pierdem, e un joc pana la urma.
Ai idee prin cate razboaie a trecut tribul asta? Crezi ca am supravietuit pana acuma pentru ca ne-au ajutat adminii? Suntem pe locul 2-3 in top si eu nu-mi dau seama? Ce te deranjeaza? Omule....atunci cand acuzi de ceva, ar fi bine sa ai dovezi altfel se numeste calomnie. Nu stiu, daca in acest joc, am intalnit persoana mai corecta ca Dave. Nu ne-a ajutat nici cand ne-am batut cu TA, nici cand ne-am batut cu TLD si cu parte din Familia Lorzilor.
Te rog mult, daca ai vre-un pic de bun simt in tine, adu intai probe, si apoi acuza. Nu stau sa intru in polemici cu tine, pentru ca nu-si are sensul.
P.S.: rog moderatorii, si nu pe cei din tribul meu (ca sa nu se zica apoi ca ma ajuta si moderatorii pe mine), sa mute acest topic in alta parte, de exemplu Politica si Propaganda, sau cel putin o parte din el. Lasati mesajul de inceput al topicului, pentru ca tine de Forumul Principal.