DeletedUser
daca ar fi fost vero sau dani pe cont mai era o discutie. asa...
eu nu-nteleg ce-i amuzant in acel raport.
pur si simplu e un sat de atac neterminat.
de fapt, daca bati app la ceea ce cred eu afla ca tot atacul meu e full si e acasa...daca vrei sa te convingi ti-l trimit tie in vizitadar sa nu o bagi apoi pe aia cu diplomatia sau mai stiu eu ce, ca sa te scuzi c-ai udat pampersul
![]()
ruga , da mi 200 pp si in maxim 3 zile sunt scoase alea 20 care zici tu ca sunt goale promit)) si poate ti le scot si pe celalalte ca am cu ce
uiuiuiii.ce zmeu a devenit cineva.ai grija ruga nu cumva sa te scoata de pe harta![]()
tu parca ai dat stergere ... sa-ti dam ceva de lucru ca sa ai ocupatie?
tu te crezi ma ce zici?)
daca tu nu sti, iti zic eu de ce ai dat stergere : ca nu aveai unde sa fugi ma baiete , nici setzel nu te mai putea ajuta nici nimeni; si iti venise randul intr-un final. Ai tot tras tu de timp crezand ca scapi , dar soarta ti-a fost scrisa de la destramarea crazy, intr-un fel sau altul satele tale trebuiau sa ajunga in r3b![]()
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie.
cred ca eu am fost prea subtila pt tine
deci ...ca sa intelegi si tu...omul a facut scoala in maghiara!!! romana e a 2-a lui limba si o vorbeste...si poate cel mai important...o intelege!!!! mai bine decat multi romani de pe acest forum
mai mura in gura de atat nu cred ca pot![]()
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie.