DeletedUser41103
"nu inca"...hmmm deci sunt sanse sa imi dati atentie
...sa stiu sa ma pregatesc cuviincios
La o analiza simplista, se constata urmatoarele:
- tabara 1, un trib care vrea sa iasa in evidenta cu orice pret; faptul ca incearca sa o faca pe spinarea celor din Clasic e alegerea lor, ba chiar sunt de felicitat ca pur si simplu joaca.
- Tabara 2, un trib care se lauda ca a desfiintat Aka (in care erau deja conflicte interne, asa ca tribul Clasic a grabit doar cu putine zile inevitabilul), dar care nu a mai demonstrat nimic de atunci. Faptul ca declara pe aici ca nu vor sa castige lumea reprezinta doar baliverne, pa cand faptul ca nu reusesc sa aibe macar o statistica pozitiva cu un trib mic, reprezinta ceva concret. Oricat se pune pe aici placa cu 'nu ne interesati, de aceea nu va atacam', e evident ca exista o neputinta. Iar asta duce automat la gandul ca tribul Clasic traieste dintr-o actiune care nici macar nu e opera lor, ci era ceva ce deja se intampla (desfiintarea Aka).
Ca urmare, daca vor sa demonstreze ceva, cei din Clasic ar trebui sa spulbere tribuletul care ii 'zgarie' pe ici pe colo.
si oficial s-au facut 100 de nobili clasici omorati pe darth(cred ca e singurul player cu 100 de nobili omorati la momentul actual,e posibil sa ma insel totusi)...multumim celor din clasic care au facut acest trofeu posibil,fara voi nu am fi reusit![]()