DeletedUser23756
Cred ca a venit momentul sa facem ceva pentru a inbunatatii calitatea limbajului de pe forumul triburile.ro si cu acest prilej fac un apel catre toti jucatorii, moderatorii si adminii jocului.
Acestea sunt doar cateva exemple dintr-o privire rapida asupra forumului, nici nu ma mai mira faptul ca sunt din ce in ce mai putini jucatori cu bun simt care citesc forumul extern.
ba crizatule , tu nu vezi ca ai deschis topicu sa vorbesti numa tu? ai 3 posturi unu dupa altu , mai taci din gura daca nu stii despre ce e vorba.
ma mama sa`r bucura sa ma vada pe mine stand mult la PC eu le am cu alte alea nu cu PC-ul si ce tzine de el ) dar ca sa raspund frumos
ma grabesc de *** ) ca asa m`oam obisnuit dupa mess...
Mai, tu esti traumatizat, ai ramas cu sechele, ce naiba, e doar un joc, ti-am daramat satul, la ce sa il mai luam?
Stai linistit pe lumea 23 acolo ca aici avem treaba...
Uimesti lumea pe zi ce trece cat de prost esti..
nu exista scapare pentru sobolani !!!!!!!!!!!
yeah beibi , legend rules, da tu cine esti chiripantoiule ?
așadar, sunt cam varză alde Legenduță ăștia...
Nu mai faceti spam ca s-a trezit moderatorul si imparte sanctiuni...
Exces de testosteron. Daca vrei sa te intalnesti cu cineva, Vasile Laba e prietenul tau.
Nu te-ai lasat pana nu ai fut*t toata statistica cu fuziunea ta...
Plecand de la mesajele mentionate mai sus am ajuns la concluzia ca moderatorii nu sunt destul de aspri in aplicarea sanctiunilor.
Propun ca sanctiunile pentru un limbaj jignitor sa fie mult mai aspre si totodata jucatorii care sunt sanctionati cu o astfel de pedeaspsa, sa le fie schimbat titlul pentru o luna din senior member/member/junior member, in titluri de genul "insultator", "agramat" etc
Poate asa vom scapa forumul de astfel de caractere sau cel putin ii vom reduce la tacere.
Propun de asemenea pentru incurajarea jucatorilor ca titlurile respective sa se acorde si pentru spamerii care au un limbaj cat mai elevat
Ex: "spamer elevat, academic, solemn."
Va rog sa nu ignorati aceasta campanie si luati masuri in privinta asta!
Deasemenea am sa va rog sa fiti simtiti macar aici si sa nu cautati sa va certati.
Edit:
Link catre sondajul de opinie
Ultima editare de un moderator: