DeletedUser5684
daca nu as fi in E.F. probabil as tine si eu cu ~TOP~ pt.un trib cu 37 de membri are rank 5 e super bine...
~TOP~ sunt cam imprastiati , daca vor reusi sa se uneasca bravo lor dar va fi cam greu
daca nu as fi in E.F. probabil as tine si eu cu ~TOP~ pt.un trib cu 37 de membri are rank 5 e super bine...
daca te tine cureaua in seara asta putem incheia alianta.ce zici?desi sunt convins ca ai toate sansele sa fi data afara din trib daca esti asa individualist sau cel putin vei fi mustruluit serios.si ca sa ramanem ontopic.nu recrutati pe oricine are o gramada de puncte indiferent daca stie sa joace sau nu?daca zici ca nu eu voi posta pe forum tot ce stiu.dar cred ca MDA nu va mai fi o certitudine.gindestete bine cit de deprate vrei sa mergem si cat iti cunosti noii colegi...
aliatul asta de nadejde recruteaza in prostie jucatori de o valoare indoielnica.lucru demonstrabil si fara indoiala.si noi ne respectam aliatii dar ai tratam cum merita.daca sunt ingimfat ai tratam cu ironie daca sunt respectosi ai tratam cu cel putin acelasi respect.vom vedea la sfirsitul lunii care va fi situatia si cat de increzator vei mai fi in strategia aleasa de cei asemeni tie si pe care tu aia doptato cu atita sirg si drag respectele mele spor la recrutat membrii pt punctaj ca sa ramaneti in top si doamne fereste sa dati peste un dusman redutabil.o seara placuta pt aceasta mica cearta si promit ca ma voi cenzura mai dur.
deja avem.....
il avem pe uscatelul de partea noastra
o sa fie pe locul 2 acest trib daca nu in primele 10
chiar daca suntem noi mici acuma,o sa crestem....
o sa vedeti
~BD~ forever
va astept care este interesat
eu merg pe mana GT-ului - va ramane mult timp pe primul loc
~TOP~ -in cel mai scurt timp va ajunge in top 5
CHEMP si n00b cred ca si ei vor ajunge sus,in top 10 si vor avea un cuvant greu de spus in ierarhia acestei lumi
o figura frumoasa poate sa faca si ~TOR~,,~ATR~ si TRACIA
SALUT a spus:blondu la putere în data de 14.07. la ora 21:46
TRIMITEMI O INVITATIE DACA VREI
GosuLikeBoy în data de 14.07. la ora 22:24
nu se poate. imi pare sincer rau...