DeletedUser2602
haideti sa mai destindem putin atmosfera!
idee furata de pe .net
1. Cel mai bun trib -
2. Cel mai bun jucator -
3. Cel mai bun conducator -
4. Cel mai slab trib -
5. Cel mai slab lider -
6. Cea mai agreata persoana de pe forumul extern -
7. Cea mai non-gratta persoana de pe forumul extern -
8. Cel mai slab jucator -
9. Cel mai bun la P&P (propagandist ) -
10. Cel mai mare spammer -
11. Jucator care s-a retras si caruia ii simtim cel mai mult lipsa -
12. Cel mai mare pointwhore -
13. Cel mai inteligent jucator -
14. Cel mai "dumb" jucator -
15. Cea mai buna "mutare" facuta de un trib -
16. Cea mai proasta "mutare" facuta de un trib
NA: prin mutare, intelegem o fuziune, o rupere, ceva de genul asta si nu mutari de jucatori dintr-o tabara in alta.
daca se poate, doar pareri personale si nu sariti pe mine cu chestii de genul: nu poti alege cel mai bun trib, nu poti alege cel mai bun jucator, etc. Simpla voastra parere personala este suficienta.
Daca se poate, va rog fara prea mult off-topic, stiu ca este aproape imposibil, dar aici ma pot ajuta si moderatorii, daca mai avem asa ceva, ce zici Bloom? dai o mana de ajutor?
PS: e posibil ca in textul de mai sus sa se fi strecurat cateva greseli, de vina e oboseala si cele 2 beri, drept urmare imi cer scuze anticipat.
idee furata de pe .net
1. Cel mai bun trib -
2. Cel mai bun jucator -
3. Cel mai bun conducator -
4. Cel mai slab trib -
5. Cel mai slab lider -
6. Cea mai agreata persoana de pe forumul extern -
7. Cea mai non-gratta persoana de pe forumul extern -
8. Cel mai slab jucator -
9. Cel mai bun la P&P (propagandist ) -
10. Cel mai mare spammer -
11. Jucator care s-a retras si caruia ii simtim cel mai mult lipsa -
12. Cel mai mare pointwhore -
13. Cel mai inteligent jucator -
14. Cel mai "dumb" jucator -
15. Cea mai buna "mutare" facuta de un trib -
16. Cea mai proasta "mutare" facuta de un trib
NA: prin mutare, intelegem o fuziune, o rupere, ceva de genul asta si nu mutari de jucatori dintr-o tabara in alta.
daca se poate, doar pareri personale si nu sariti pe mine cu chestii de genul: nu poti alege cel mai bun trib, nu poti alege cel mai bun jucator, etc. Simpla voastra parere personala este suficienta.
Daca se poate, va rog fara prea mult off-topic, stiu ca este aproape imposibil, dar aici ma pot ajuta si moderatorii, daca mai avem asa ceva, ce zici Bloom? dai o mana de ajutor?
PS: e posibil ca in textul de mai sus sa se fi strecurat cateva greseli, de vina e oboseala si cele 2 beri, drept urmare imi cer scuze anticipat.