Folosești un browser învechit. Este posibil să nu afișeze corect aceste site-uri sau alte site-uri web. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
As dori ca jucatori de pe diferite lumi sa ne prezinte situatia actuala si sa stabilim care este posibil sa fie castigata cel mai curand (eventual cam cand) pe serverul romanesc. Nu neaparat cele inchise pentru inscrieri, depinde si de viteza, diplomatie etc.
@off am dori sa stim si noi cand se inchide o lume , dupa ce caracteristici se inchide ?
@on eu spun ca lumea 5 se va inchide mai rapid ca toate celelalte lumi deoarece tribul de pe primul loc a depasit miliardul de miliaone de puncte si se apropie de 100k de sate , ducand si razboaie grele si avand si aliati calibru mare
Lumea 3 cred... Au ramas deja mai putin de 500 de jucatori - din care doar o parte sunt activi si harta se imparte practic in doua tabere de influente - Marea Coalitie (TDieK si LS- AX -- care au cam facut o fuziune de curand) si Scitii.
LUMEA 7 se va inchide clar prima...si cred ca o sa fie o premiera..adica se ajunge ca un trib sa domine 90% inainte de ieftinirea talerilor...parerea mea
Lumea 3 cred... Au ramas deja mai putin de 500 de jucatori - din care doar o parte sunt activi si harta se imparte practic in doua tabere de influente - Marea Coalitie (TDieK si LS- AX -- care au cam facut o fuziune de curand) si Scitii.
E vorba de castigarea unei lumi de catre un trib sau alianta, dominarea acesteia in proportie de 100 %
Exemplu : w12, pe .net, a fost castigata de tribul DNY, w18 de apoc si w27 de shadow.
Ca setari, acestea au avut :
W12 : viteza : 2x.75, deschisa pe 23.11.2007
W18 : viteza 1x1, deschisa pe 07.04.2008
W27 : viteza 1.1 x .9, deschisa pe 13.11.2008, inregistrarea inchisa pe 5.08.2010, castigata pe 14.12.2010 de Shadow.
PS : conditiile pentru ca o lume sa fie inchisa la inregistrare sunt diferite de la caz la caz, daca sunteti curiosi scrieti la sistemul de suport pe lumea care sunteti.
Da , bine , din pacate aici cam asa e ... Desi ma indoiesc ca o sa reziste acolo sunt playeri care daca ii intrebi pe privat ce parere ai de colegul iti baga o jumatate de pagina de injuraturi si numai de bine de colegul ala ... Asa ca ma indoiesc .