Ce lume de pe ro se va castiga prima ?

DeletedUser

Lumea 3:

view first unread
thread tools
carmi
community manageradaugă data: 16.04.2007
#1 astăzi, 10:40:26 sus
dragi jucători,

datorită evoluţiei situaţiei în lumea 3, am decis iniţierea fazei “închiderea lumii” .

Faza de închidere a lumii se va declanşa în data de 16-05-2011 prin dezactivarea posibilităţii de restart, şi va dura până în 01-07-2011, timp în care jocul se va desfăşura normal. în data de 01-07-2011 se va bloca complet accesul pe lume şi tribul majoritar/dominant va fi declarat câştigător al lumii, iar în perioada următoare ( maxim 14 zile ) se vor afişa clasamentele şi premiile acordate câştigătorilor.

în perioada 15-07-2011 – 01-08-2011 se va deschide un poll pe joc ( pe toate lumile ) prin care jucătorii vor fi chestionaţi în legătură cu restartarea lumii 3 ( cu setările iniţiale ), urmând ca eventualul restart să fie pus în practică în perioada imediat următoare datei de 01-08-2011.


Vă doresc distracţie plăcută în continuare şi mult succes!

Carmi


echipa triburile romania
http://www.triburile.ro
 

DeletedUser

ai dreptate insa eu am vrut doar sa ii arat ca pe o lume de existenta careia nu stiu multi de da restart des

aia e pt teste...asta a fost scopul de la inceput..ma mir cum de au deschis W2...acolo sa ai 6mil e un chin la viteza 3..ori joci in 2-3 pe un cont ori esti obsedat de triburi
 

DeletedUser18437

aia e pt teste...asta a fost scopul de la inceput..ma mir cum de au deschis W2...acolo sa ai 6mil e un chin la viteza 3..ori joci in 2-3 pe un cont ori esti obsedat de triburi

obsedaaaaaaat >:)
chiar,mie miar placea ca in vacanta sa joc 2-3saptamani pe beta pe 1 cont de 3-4mil.
nukurile se refac in 4-5zile :D
ataci de 3ori in 2 saptamani :D
probabil e ff fain.
 

DeletedUser

stiu ca pe beta se testeaza modificarile ce vor fi aduse jocului pe serverele normale , am pierdut si eu cam o saptamana pe acolo

ataci de 3 ori in 2 saptamani si apoi e miri de ce te-a parasit nevasta si iti poti vedea copilul doar dupa un program stabilit de altii :):):)
 

DeletedUser

Eu as fi total de acord cu restartarea L3, dar nu sub numele de L3, ci sub urmatorul numar care urmeaza nr. lumii deschise ultima oara.

In acest sens, ar fi frumos ca butonul cu "Lumea 3" sa ramana acolo, dar sa fie marcat sau redenumit cumva ca sa se stie ca lumea s-a incheiat si in momentul accesarii ei sa fie afisate clasamente, history si mai stiu eu ce, adica niste chestii statistice. Insa toate acestea sa fie facute in asa fel incat sa apara chiar si la disparitia jucatorilor de pe L3, in urma inchiderii.


Si cat despre joc, eu unul nu voi mai juca. Am sa votez pro daca numele nu va fi tot L3, si contra daca numele va fi tot L3 ( desi foarte probabil votul nu va schimba cu nimic aspectul restartarii ).
 

DeletedUser38714

cred ca mai bine de restartarea lumii 3 ar fi sa inceapa o lume noua (25, 26, 30) cu setarile lumii 3, decat tot l3...adica asa sa fie pus in poll, jucatorii noi nu vor vedea ca l3 ar fi o lume noua, si de ce sa fie un forum l3 amestecat cu ce a fost pana la inchiderea lumii?


daca ati modifica aceste aspecte in legatura cu "restartarea lumii 3" v-as da nota 10+ pentru aceasta actiune
 

DeletedUser

Restartarea unei lumi cistigate ar fi exact ca in travian, ori aici se joaca triburile, nu? ;)
Ar fi frumos ca o lume cistigata sa ramina cistigata pentru totdeauna, si forumul ei sa fie inchis dar pastrat ca o arhiva, pentru posteritate :)
 

DeletedUser

Pe serverul .Net au anuntat un set de reguli noi pt ca jucatorii sa-si faca o idee cum se vor inchide lumile .

http://forum.tribalwars.net/showpost.php?p=5969587&postcount=1
Dear players,

After receiving feedback from players on some of our older worlds we have decided to implement some new measures to speed up overall dominance and victory of worlds. This post will serve as a recap on existing measures as well as new.

Please note that no setting change happens automatically. There is also no guarantee it will be happen with a day or even a week of the criteria being met. We periodically check all worlds to see what settings need to be changed and implement the changes after the check. Please do not send in support tickets requesting settings changes after the criteria has been met.

Closure of world to new registrations

Every few months we close worlds in order based on their age. There is no criteria for closing of registrations. In most cases an announcement will be posted around a week before the closure informing players.

Reduction of packets / gold coins to 1/2 of the original price

This setting will be implemented after the player count on a world falls below 1000 players and stays below for at least a week.
Reducerea pretului talerilor la jumatate din pretul initial se va face cand numarul jucatorilor pe o lume scade sub 1.000 si ramane asa cel putin o saptamana

Reduction of packets / gold coins to 1/3 of the original price

Same as above, but this happens after the player count falls below 500 players and stays below for at least a week.
Reducerea pretului talerilor la o treime din pretul initial se va face cand numarul jucatorilor scade sub 500 si ramane asa cel putin o saptamana

Reduction of packets / gold coins to 1/5 of the original price *NEW*

Same as above, but this happens after the player count falls below 200 players and stays below for at least a week.
Reducerea pretului talerilor la o cincime din costul initial cand numarul jucatorilor scade sub 200 si ramane asa cel putin o saptamana .

Removal of morale and disabling of restarts *NEW*

The criteria for the removal of morale and disabling of restarts are:
The world must be at least two years old.
The player count must be below 500.
The overall dominance of the top 2 tribes must be at least 85% *.

* Percentage of player owned villages.

Criteriile pt scoaterea moralului si scoaterea posibilitatii de a da restart dupa ce ai fost trimis la margine sunt :lumea trebuie sa aiba o vechime de cel putin 2 ani ,numarul de jucatori ramasi trebuie sa fie sub 500 si cele 2 triburi de pe lume trebuie sa detina 85% din totalul satelor detinute de jucatori

Since this is a new policy it may take up to two weeks for these changes to be implemented on worlds that currently meet the criteria. At the time of this post, these worlds are:
World 4
World 10
World 11
World 15
World 16
World 29
World 36

But how do we win a world?

One or two tribes can win a world by owning 100% of all player owned villages. Shortly after this happens a world will be permanently closed to all players, the winners will be announced and premium prizes will be awarded.

Please note that the rank 1 tribe will be declared as the overall winner, and only players in the rank 1 tribe will receive premium
 
Ultima editare de un moderator:
Sus