King Sinatuo în data de 20.11. la ora 09:13
filozoafo
sa nu-ti ia foc creierul:
) a si tu nu esti dusmanul meu
dusmanul meu acum e ew, nu tu..eu am zis, ai vrut razboi o sa-l ai si ce frumos o sa fie la urma...
King Sinatuo în data de 20.11. la ora 11:21
pana la urma esti libera sa faci ce vrei,incearca sa intelegi ceva...nu ar fi trebuit sa porti campanii anti tribul in care ai fost, lumea te stia de fata buna, dar acum ies lucrurile la iveala, daca iti trimitea sprijin ionea ai fi fost in stare sa-i dai lui satul?
hmm, eu nu mai zic nimic, doar ca nu ai procedat coresc..fa o revizie in mintea ta si adu-ti aminte cine a fost langa tine cand ti-a fost greu, adu-ti aminte care era planul tau cand ai intrat in ew, adu-ti aminte de unde ai plecat, leul are incredere in tine? chiar ma bucur, dar o sa-si dea singur seama odata si o data ca ai gresit isi va da singur seama ca tot ceea ce vrei acum este sa fii protejata , poate nu are niciun amestec, cum nimeni n-a avut niciun ameste in treburile tale, sper sa gasesti intr-o alta lume oameni pe care sa nu-i mai iei de prosti..tare as vrea sa fi fost leul, pain sau comod in locul meu, sa ajute si sa primeasca rasplata in gesturi si lucruri facute fara rost..ai zis ca pleci in ew pt a tine lucrurile sub control, ai zis ca faci multe, dar n-ai facut nimic, decat sa-ti aperi cochilia cat ai putut..inc ceva..daca ar fi ca toate strategiile tale sa se implineasca m-as bucura sa mor fericit
cauta-l pe king sinatuo in tarile unde se joaca triburile si-l vei gasi locul 3 intr-una din lumile mai vechi lumii 5
asta ca idee, era cel mai mare secret al meu..asta sa te duca cu gandul ca nu sunt un novice cum ai spus-o la altii, ca nu sunt un papagal usor de controlat cu ai spus-o la altii, ca mt-ul ufo si altii nu se vor lasa controlati de tine, care vrand sa scapi de atacuri ai fost in stare sa bagi raca intre ionea si boicea, plus ca orice miscare o faci, o stiu, in timp ce tu nu poti vedea decat circularele mele
poate te ajuta prietenul tau , adminul ca sa vezi ce mesaje am in cont..
sau poate devii admin
daca vrei sa fie liniste si sa incetam cu cacatul asta, pleaca din ew du-te in alt loc, in mt in ufo fa-ti tribul tau, du-te in oticare alt trib, dar nu in ew, stiai ca baietii aia ne-au luat mereu de fraieri inclusiv pe tine, pacat ca ai uitat cand erai atacata cu japca de ew.pacat..bafta si nu fi suparata, va iesi soarele si pe strada ta,
RUGAYAH în data de 20.11. la ora 11:59
cand am intrat in E~W..stiamm ce vreau s afac si chiar eram pe punctul de a incepe sa fac ceea ce vroiam...sa ma dedic razboiului lor cu rb...sa fac si pt acest trib macar putin din cate am facut pt |us|...si e normal...e noul meu trib...dar voi nu m-ati lasat...rectific, TU!
tu esti cel care a dus campanii contra mea...nu eu...eu nu te-am vorbit nimanui d erau, nici pe tine nici tribul pt care m-am zbatut atat!...crezi ca mi-as putea distruge singura munca?...pt ca pt |us| am muncit...am muncit mult cand nimeni nu o mai facea...si tu imi reprosezi ca am zis "nu mai pot!" si am plecat in |xd|?...dupa cate facusem imi spui ca v-am abandonat?...ca nu mi-a pasat?...te inseli king...le gasesti tuturor o scuza...tu ai servici, scorpio munceste ...asa ziceai intr-un mesaj ieri...si eu?...eu nu am viata mea ..eu trebuia sa fiu mereu acolo...eu nu am voie sa-mi traiesc viata...eu trebuia sa traiesc doar pt |US|!
asta ti-am cerut cand am plecat...sa ma intelegi ca am si eu o viata si ca nu mai pot...e mult prea mult ce-mi ceri...24 din 24 pe triburi...pt ce?
spui ca am eu intentii ascunse...care sunt alea...eu cred ca singura mea greseala ever...a fost sinceritatea ...am fost cu mult prea sincera...si asa voi ramane pt ca altfel eu nu stiu sa fiu...eu ti-am mai spus ca este doar un joc si tocmai de aceea nu voi accepta minciuna, compromisul, inselatoria...ca joc cinstit pana la capat...e realitatea si asa mult prea murdara!
daca nu ai sti lucrurile astea as mai spune...dar le stii pt ca altfel cum de explica increderea pe care mi-ai acordat-o atata timp?...nu ti-a fost greu sa vezi ca sunt onesta, ca nu as trada pe nimeni niciodata, ca nu ti-as face rau tie dau tribului...cum ti-ai schimbat asa repede parerea destre mine...vroiai sa fiu corecta doar cu tine...pe restul sa-i tradez...ti-am zis ca ast anu o sa o fac niciodata dar nu aveai urechi sa asculti...stiai doar s aceri...nu sa si oferi...spune...cu ce m-ai ajutat tu pe mine...ca eu as putea scrie un prolog aici cu ceea ce am facut pt us si pt king sinatuo!
ce a fost cu ionea si cu boicea...o gluma..ei daca ar fi buni prieteni si adevarati coechipieri nu s-ar supara din atat...plus ca nici macar nu am fost eu atunci pe cont...ci sitter-ul...oricum e lamentabila situatia...si nu stiu d ece pomenesti de el...o gluma ca intre fosti colegi...
cat despre E~W...nu as putea sa le reprosez vreodata ceva...nici cand m-au atacat atunci...rectific...am fost atacata doar de un jucator...si ala a facut-o frumos!...
iar acum...de ce sa plec...ei m-au primit cu bratele deschise...m-au ajutat, m-au sustinut, m-au respectat pe mine si deciziile mele...e totul mult prea frumos! nici n-am cuvinte!
King Sinatuo în data de 20.11. la ora 12:28
daca n-ai cuvinte....sa zice asa..e ca-n rai la ei..perfect..eu ti-am zis sa pleci de la ei si sa te duci la altii pentru ca o sa fii atacata urat, asta e faza, daca tu crezi ca eu ti-am vrut raul n-ai decat sa crezi asta..da , am avut incredere in tine dar te-ai gasit cu ew si acum stay in puf..trebuia sa-mi dau seama de cand ** cu comod pe mes..de atunci mi-am dat seama ca te doare-n *** de noi..de atunci..de cand eu ** cu tine si tu-mi pvesteai cu "sclipire" in ochi ce ** tu cu comor, crd ca asa faceai si cu mine
pacat..ca te saturi cam repede de oameni..sunt curios ce o sa se intample cand vei epuiza discutiile cu noua ta garda
bafta..si nu uita..nu ew te-a crescut ca sa le tii partea..ai plecat de aici invinsa de conducerea de aici CARE NU TE-A VRUT nu invinsa de mine..te-ai lasat prea usor..eu am inebnit cand am vazut ca ai revenit si astia se luau de tine..daca=-ti aduci aminte cionducerea nu te-a vrut , nu eu..eu m-am abtinut, cum nici nenwage nu te-a vrut..te-ai fi dus la ei nu la ew..sa fim seriosi..te-ai dus tu in ew ca sa-i ajuti in razboiul cu rb..VAX ALBINA
tu esti ca apostolii iti termini o misiune te duci in alta parte..doar stiai ca ne vom bate cu ew te-ai dus acolo doar ca sa vezi cat de tare esti si sa vezi cine are curajul sa ridice mana asupra ta..si cam toti au facut-o...daca n-ar fi unii de pe lumea asta sa te apere crd ca ai veni si la mine sa-mi ceri sprijin..tu ai declansat razboiul asta..prin simpla plecare a ta in ew |us| S-A SATURAT SA CREASCA JUCATORI PENTRU ALTE TRIBURI!1MAI ALES PT EW..si asta ar fi trebuit sa stii si tu daca aveai un gram de luciditate, nu sa dai bir cu fugitii sau sa vii la mine"mami, prey4doom m-a injurat " crezi ca eu nu mi-am luat palme???n-o sa iei tu cate am luat eu..dar n-am fugit in nicuun trib..am ramas aici si voi ramane pana mor...am uitat., eu te-am dezamagit pe tine, 'marea" eroina a tribului |US| care nu mai dormea noaptea ca juca triburi pentru |US| vax albina si aici
cand am ** prima data cu tine in jocul asta parca era 2 dimineata..vrei sa spui ca si atunci stateai tot pentru |US| probabil cu acatiste in mana si te rugai la bunastarea noastra..hay rugayah, fii macar odata constienta de ce zici
RUGAYAH în data de 20.11. la ora 12:55
conducerea nu m-a vrut????...sau tu vroiai s aimi dai o lectie?...sa m apedepsesti ca am plecat din us...dar uiti ca am plecat cu acordul tau!?
doar pray4doom m-a jignit si a facut-o pt ca i-ai dat tu nas...el pana s ail pui tu mare boss in us era baiat cuminte...si nu am venit al tine sa ma plang d ecum mi-a vorbit si sa iti deschid ochii...ca ala le vorbea tuturor de sus...si d eaceea au inceput tot mai multi sa plece...parca eram toti egali...nu boss-ii si pleava!
King Sinatuo în data de 20.11. la ora 13:49
vorbesti degeaba, prey s-a luat de tine ca a avut tupeu sa spuna lucrurilor pe nume, nu uita cine dicta aici, in niciun caz eu ca eram la munk
si ce? te-ai suparat ca te-a pus prey la punct? prin discutiile tale de pe mess mai trimiteai si tu circulare-n prostie, nu zic ca n-ai ajutat ca ma bate dumnezeu dar te-ai simtit invinsa ca unu' ca prey (baiat cuminte) sa se ia de tine..vax..fata mea faci ce vrei.repet, ca tine au fost multi si-or sa mai fie, prey a avut curajul sa se ia de tine, a fost aici cand triubl a avut vevoie de cineva, in schimb tu ce-ai facut? te-ai dus in xd ca sa ai timp sa stai de ** pe mess cat mai mult fara sa te doara ceva..ai vrut un concediu prelungitm dar cand te-ai intors ai gasit alti oameni..de ce? pentru ca cei de aici fie ca nu ** pe mess fie ca nu trimiteau circulare erau acolo..ti-a placut puterea, miam miam, ce buna a fost cat a fost, cand s-a oprit robinetul, de ce sa mai stai aici, doar pe spatele nostru ti-ai facut o groaza de prieteni la care pozezi in victima fara ca cei care-ti stau in spate sa se gandeasca, ma king asta de ce ar face el asa ceva? doar nu eram prosti sa ne purtam asa cu tine degeaba, daca eram asa ar fi trebuit sa fi data la o parte demult, dar nu..tu esti ioana';d-arc tre sa faci tot ce poti ca sa arati cat de smechera esti tu..as fi acceptat orice viciu al tau, orice, in dimineata cand mi=-ai trimis mesajul ca pleci in xd vroiam sa-ti dau intemeiere..nu am de ce sa te mint, dar ai intors curul..asta e faza..poti sa faci ce vrei dar sa nu uiti, chiar sidupa ce ai plect in ew n-am avut nik cu tine, pana am auzit ce ** cu tu leul ce cacat bagi la toti de mine..daca erai prietena cu mine nu dadeai ma copy paste la toata lumea 5 cu ce am ** eu cu tine..nici nu stiam ca esti atacata, vezi tu de-aia n-are ursu' coada---ai muncit aici dar te-ai crezut prea zeu..si toata lumea vazuse asta...cei din xd se uitau la tine cum iti dai aere de sefa..ai spus la oameni ca xd-ul e al tau ca esti sefa acolo ca plm c-o fi c-o pati...ai uitat uga cine erai..daca nu iti ceream id-ul in seara aceea poate acum ieseai cu fata ta in parc decat sa faci pe intelectuala si filozoava cu altii..ti-a placut sa te amesteci peste tot si te-am lasat, de-aia ti-ai facut prieteni, ca daca nu te lasam la diplomatie nu pupai tu id-uri si smecherii pe-aici..nu uita ca juma din "tovarasii" tai ar veni din satu mare pentru o intalnire si la asta nu poti sa ma contrazici ca stiu exactcine te vrea si ce vrea de la tine...eu macar m-am uitat la tine la jucator nu ca posibila partida...barbatii toti incearca si daca se loves de un refuz, se dau inapoi, dar stii tu yahoo-ul este cea mai mare curva posibila, ne complacem sa dma nas tuturor, si daca mai avem si ceva de castigat e super ok...sunt curios cati dintre prietenii tai ar fi stat cu tine pana dimineata sa iti povesteasca viata lor, sa te asculte cand ai nevoie, cu cati poti discuta altceva decat triburi, asta sa nu uiti, un sah il joaca oricine pe mess, o vorba buna oricine iti spune, dar cati se gandesc la tine ca prietena? cati dinte cei din lista ta nu ti-au zis hai sa ne intalnim?recunos ..si eu am zis dar in calitate de prieten, nu cred ca m-am dat la tine sau ti-am dat web la pantalonii mei..asa ca aici nu e ** de triburi..ma pis pa ele de vrei iti dau eu contul meu cu tot cu parola sa zica lumea ca esti king..sa ma inobilezi p[ana in gat...de-aia nu mai pot eu de jocul asta...faza este ca mi-ai tradat increderea si ai bagat un cacat maro la inaintare ca AI INCERCAT TU SA SCHIMBI DECORUL
) care decor..poate poza de la status-ul tribului ca te pricepi sa lucrezi cu photoshop, decorul? care e faza? ca nu m-a vrut king in conducere..PLM rugayah nu uita de unde dreaq ai atata putere..tu din mila te-ai intors...mama ce lacrimogen ma simt acum...daca vrei sa stii adevarul NICIODATA NU AI REUSIT SA TE RIDICI LA NIVELUL LUI DAEMONIC..niciodata..te-am testat cu tot felul de bomboane..nimic nu ai refuzat..DAEMONIC E O DOAMNA SI ASA VA RAMANE..crezi ca daca ** mai mult cu tine pe mess insemna ca esti peste ea?NU UITA CINE MI TE-A PREZENTAT, daemonic si=a stiut lungul nasului si s-a multumit cu ce i s-a dat...si a facut din putinul ce i s-a dat sa castige increderea tuturor, nu cu id-uri de mess pe la toti smecherii lumii 5, si prin BUN SIMT...SI DA I-AM DEDICAT TRIBUL PT LUI DAEMON pentru ca ea e un thunder...este intr-un fel intemeietoare a tuturor triburilor si "mama" ta in jocul asta..mama? da e mama ta..daca nu mi te prezenta probabil ca ai fi ramas jus a little punct pe harta...nu uita..si poarta respect pentru ca esti obligata sa respecti ..nu manca ce nu trebuieca ne pute gura
RUGAYAH în data de 20.11. la ora 13:52
mai...tot ce a spus pray a fost sa intreb inainte sa invit...si ca nu face invitatii cine vre acand vrea...si nu asta a fost problema ci felul cum a spus-o ...atitudinea care nu era adegvata unui conducator...eu de asta m-am plans nu d efaptul ca mi-a zis sa cer voie cand invit
)))
RUGAYAH în data de 20.11. la ora 13:59
fabulezi...m-am prezentat singura, ai uitat ca ti-am dat un mesaj in care iti spuneam ca v adoare in *** d ejucatori si ca aveti degeaba functiile p ecare le aveti?...ca ma saturasem de nedreptati!!!...te-am pus la punct...am avut curaj, desi eram un nimeni cu 100k pct si atunci ai apreciat asta la mine... mi-ai dat conducere sa fac dreptate...si am sa fac...dupa cum spui tu in regulament toti membrii tribului sunt egali deci toti isi vor plati pana la urma politele...
King Sinatuo în data de 20.11. la ora 14:00
ca tu n-ai pus pe nimeni la punct niciodata..'ai ca esjti tare
King Sinatuo în data de 20.11. la ora 14:01
stii cu se zice..cat a fost zmeura so pa ea sa lingem..cand sunt cartofi ne e lene sa-i curatam
King Sinatuo în data de 20.11. la ora 14:04
dar las' ca sunt curatai de ew..doar tu ai zis ca e ca-n rai acolo..ti se dau cartofii deja prajiti, pai cu pai..
)