scuze de off topic, dar nu pot sa nu raspund. nu am spus ca e cel mai bun trib de starteri, sunt extrem de multe triburi bune care nici nu ajung pe primele pagini in clasamente. e vorba de brand... si, in comparatie cu Scitii, care si-a facut un nume pe joc, CK si-a facut un nume prin propaganda. daca intrebi un jucator peste medie care a jucat pe lumile noi, nu o sa poata sa iti spuna prea multe despre scitii, in schimb de CK sigur a auzit (de bine sau de rau). brandul il faci prin reclama, nu neaparat prin calitate (si asta o vezi zilnic la TV la extrem de multe produse).
legat de L22, regret ca nu a iesit proiectul. eu am spus ca nu ma implic in conducerea tribului, karma nu a fost decat cu numele in trib si ingus s-a lasat. nu a fost vorba de cat ne-am iubit sau cat ne-am urat. a fost doar o separare a celor ce au vrut sa joace fata de cei ce erau in trib mai mult cu numele. am mers la risc, am facut caru cu boi intr-o mana de oameni si uite ca a dat roade. si, culmea, in momentul asta suntem doar 3 fosti CK-isti si mare parte din Habar/Ronini, asta ca tot ai amintit de 17 si 19.
alta chestie, pe L20 nu am fost CK, am fost STF (Kegel dupa regula stupida cu numele tribului). pana la fuziunea cu BW cine a dominat lumea? culmea, tribul a fost initial 50% CK-isti, o parte din ei cred ca inca mai joaca pe diverse conturi. a durat mai mult de 2 saptamani?
eu nu... si oricum nu cineva din Ck. nu sunt adepta chestiilor de genu asta, daca vroiam ceva puteam sa iti cer sitter ca nu cred ca nu mi-ai fi dat sau puteam sa incerc sa duc ceva tratative
oricum, eu pe 19 am lasat contul cand aveam vreo 5 sate parca, nu m-a coafat prea tare lumea ca nu imi placea "pozitia"
si eu am patit-o cu spartul parolei pe 21, culmea e ca nici macar nu jucam cu nickul meu, ca sa zici ca e vreun "prieten"