Cine esti tu ca sa zici ceva de ardeleni?Poate vrei sa compun si eu ceva despre tine
Bai studiosule, tocmai ca trebuia sa observi ironia mea la cele spuse de respectivul. Daca n-ai creier care sa-ti puna in cap semnificatia cuvintelor, te rog mult de tot, mai treci pe la scoala din cand in cand. In cele scrise de mine nu vad prin ce am jignit ardelenii, cu atat mai mult cu cat aparam interesele si pozitia lor (ca si a multor altor romani, cum ar fi moldoveni, munteni, etc...) in fata extremistilor de genul celui care a scris cateva posturi anterior mie, anume Cablas.
Macar citeste bine inainte sa sari cu gura, mai ales cand vorbesti fara sa gandesti.
Si ca sa pricepi mai bine, faceam referire la acest post:
Quote:
Text original cablas Vezi discuţiile
sa fac si eu al 2-lea post aici pe forum si sa imi expun parerea mea:
sa iau (injuraturi neinteresante) pleava romaniei voi suntetzi, (injuraturi neinteresante)
cind am zis moldova m-am referit si la BASARABIA la pamintul ala pe care (injuraturi neinteresante)
Daca nici pe cei care sunt de partea voastra nu-i suportati, pai atunci descurcati-va frate singuri. Poate ca ar trebui ca restul Romaniei sa nu mai bage in seama problema Ardealului, pentru ca sunteti deranjati cand incearca cineva sa va ajute... Nu inteleg si pace....
Si pentru a fi la subiect cu topicul acesta.... Nu cred intr-un armistitiu, nici in cuvantul celor care l-au cerut initial, sau mai bine zis l-au declarat.