DeletedUser23963
akarafeo a spus:la tine in trib? tu decizi clasamentele? topurile vor arata la sfarsitul jocului cum vrei tu?
da' cine esti tu bre sa decizi pentru toata harta? ai batut tu singur toti dusmanii si restu-s niste bagatori in seama? apuca-te frate de alta lume daca ti s-a facut dor de autoritate, in situatia de fata esti un jucator ca oricare altul, nu 'zbori' tu membrii ca ataca **** ce sate sa creasca la **** ce agresori
bulinele pe care le-ai primit de comun acord trebuiau sa aiba un caracter simbolic, nu sa tai tu si sa spanzuri din cauza unor motive inchipuite doar ca sa 'blatuiesti' dupa bunul tau plac niste obosite de clasamente care oricum nu intereseaza pe nimeni altcineva
dezgust, repulsie, sila...daca exista vre-un cuvant care sa cumleze sensurile celor 3, ala se potriveste pentru ce parere am eu despre comportamentul tau...cum e posibil sa treci la motivul concedierii lui baby doar anumite replici scoase din context doar ca sa dai falsa impresie ca ai dreptate? )
chivule, ce conducator ai fost si ce-ai ajuns acum, la asta sa te gandesti pana s-o inchide lumea asta (daca se mai inchide naibii odata)
dupa mesajul asta m-a anuntat ca ne declara razboi si m-a blocat )
pai chivule, ai vazut ca nu ti-a mers cu sondajul tau fantoma si ai inceput sa concediezi membrii nbz fara motiv doar, doar s-o ajunge la razboiul ala de care te agati atat?
eu zic ca toata lumea sa te proclame 'zeul lumii 13', manaresti 2-3 clasamente ca sa iasa totul cum vrei tu si nu mai chinui si alti colegi de-ai tai cu caricatura asta de lume la care s-a ajuns c-o sa va bateti 5 la 5 pana va stricati mouse-urile si o sa se inchida lumea asta peste inca 3 ani )
gata chivu, tu esti seful tuturor, jucatorul suprem...acum lasa-ne in pace sa inchdem amarata asta de lume )