Eu sunt dansator de muzica populara si mai si interpretez, din cand in cand! Pe langa asta ascult muzica usoara toata ziua! Exceptand manelele!
Uite, de exemplu imi place enorm Bon Jovi, admir muzica lui Michael Jackson, imi place melodia aia de la Evanscence - Bring me to life, dar urletele din fundul plamanilor clar ca nu-mi plac! Nu vad nimic placut in a casca gura pana la rupere, a-ti umfla venele gatului gata sa crape si sa scoti limba de-un cot!
Huuuooo!!!
Taicăl Gexăn nu-i cantaret, e dansator, la asta excela, parerea mea... Si in dans, poate iti amintesti clipuri de-a le lui in care probabil nu purta chioti si si-o tinea toata ziua ca sa nu se balangane.
Cu postu cu bloagele sunt in mare parte de acord.
@Cauboiu' si Michelle - multumesc de clipuri, bune, buna si muzica.
@n00b dezintegrat - ti-am cam iesit din fire, care-i faza ca unuia nu-i place rock-ul? Nici eu nu ascult rock salbatic, il consider o porcarie, dar de gustibus nu se discutandum.
p.s: Nu sunt fan muzica populara, dar nici nu o urasc, ca sa fiu in ton cu moda, pur si simplu ma lasa rece... Uneori mai gasesti cate un sunet de fluier/flaut care imi ridica parul de pe mine si ma iau fiori pe sira spinarii, dar asta de intampla extrem de rar. Alteori auzi melodii care te scot din sarite, dar nu generalizez.
Consider ca muzica populara pastreaza, sau incearca sa pastreze vii caracterele distinctive ale unui popor, noi prin pastrarea obiceiurilor noastre ramanem "speciali" si nu ne pierdem in turma.