Clasic Server .uk

DeletedUser

Iata ca reducerea numarului de jucatori si scaderea profitului pt INNO aduce si pe .uk dupa ce a fost implementata pe .ro si .us varianta de a avea avantaje in joc daca platesti PP :rolleyes:

Care ar fi noutatile ?
De acum pt 40 de PP poti sa cresti productia de resurse la toate cele 3 mine (arg,fier,lemn) pt o saptamana cu 20 % ,nu imi dau seama cum se aplica daca creste productia pe toate satele sau trebuie sa dai 40 de PP pt fiecare sat in parte .

Unei cladiri i se poate reduce costul cu 20% daca platesti .

O cladire poate fi construita instant cand mai raman un anumit numar de minute care va fi setat ulterior .

Reducerea timpului de constructie ( asta o aveam si la noi , stim despre ce este vorba )

Aici sunt setarile http://forum.tribalwars.co.uk/showthread.php?t=19256,viteza 4 la lume .

Start : Monday 13th at 11.00am
Speed: 4
Unit Speed: 0.9
Multi Village start up: 2 Villages (106 points)
Noble: Packets
Price: Constant
Smithy: simple
Archers: no
Paladin: no
Bonus Villages: Yes
Barbs and Bonus Grow to: 5000
Church: No
Choice of starting location: Yes
Beginners Protection:3 Days
Tribe Limit: 6
Fake Limit: No
Farm Limit: No
Morale: No
Militia: Yes
Attack/Support Gap: 0
Attack/support arrival time: Possibility to be randomised up to 5 seconds
Night Bonus: 00:00 – 08:00
Preregistration will be active
Quest System active
new_buildtime_formula (faster building times in the beginning) active

Premium features active
Build Time Reduction
Build Instant: when there is only x minutes left in the construction, a building can be completed instantly instead of reduced
Build Cost Reduction: a building can be put into the building queue at a 20% discount)
+20% resource production for any of the 3 resources
Merchant Exchange: resources can be exchanged in the market at a 1:1 ratio
 

DeletedUser35377

se alege praful de jocul asta

daca se implementeaza asa ceva si la noi,dau stergere cont
 

DeletedUser

atata timp cat vor fi playeri ce vor folosi chestiile alea ele vor fi tot timpul incluse :( conteaza ca se pierd 1-2-n playeri platitori de pp sau ca cei ce raman compenseaza pierderea si chiar o transforma in + ?
 

DeletedUser2821

Chevyx - sa fim seriosi cine naiba din cei vechi mai intra acum pe joc :)?

E gata jocul, ati observat ca de pe prima pagina s-a scos numarul de playeri de pe joc?

Nu au avut manageri buni, au avut un punct de maxim si dupa un declin total ... pana la autodistrugere, care pare ca se apropie cu pasi repezi.
 

DeletedUser

crezi ca cei vechi nu mai intra doar pentru ca sunt injumatatiri sau alte scorneli ? nu . pai cati din cei vechi cunosti care intra pe o lume doar pentru o luna maxim si apoi renunta ? asta e plictisul , orice joc trece prin asa ceva la un moment dat nu doar triburile .
 

DeletedUser

Chevyx - sa fim seriosi cine naiba din cei vechi mai intra acum pe joc :)?

E gata jocul, ati observat ca de pe prima pagina s-a scos numarul de playeri de pe joc?

Nu au avut manageri buni, au avut un punct de maxim si dupa un declin total ... pana la autodistrugere, care pare ca se apropie cu pasi repezi.

Numarul de jucatori de pe prima pagina a fost scos si de pe .net si de pe .uk nu numai pe .ro .
Pe forumul de pe .net exista o tema in legatura cu decaderea jocului in care se exprima deschis opiniile si in care sunt sute de postari si nu este numai o cauza de prost mangement ,jocul asta este foarte competitiv si se pierde foarte mult timp daca vrei sa faci ceva pe joc sa nu-ti pierzi timpul aiurea ,trebuie sa farmezi foarte mult in caz ca esti atacat la fel pierzi foarte mult timp pt aparare ,multi dintre cei care si-au facut cont pe jocul asta si si-au pierdut satele de multe ori la rand au renuntat de la a mai juca ,acum pe uk sunt atacat de cateva zile si am stat cu orele in fiecare zi sa ma apar cat de cat ,de ceva timp cam un an jumate joc alt joc unde tot cu "farmareala ma ocup" :) dar de pamant ,de animale si sunt mult mai multumit si acolo mi-am pierdut foarte mult timp pt cont dar cel putin nu-mi cucereste nimeni ferma :rolleyes: si am si satisfactii si aproape deloc dezamagiri :D.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Avand in vedere ce se intampla efectiv in joc, sunt de acord cu michelle2007. Eu personal, am patit pe toate lumile ca cel putin sa fiu tradat de cineva sau sa fiu luat la misto cand incercam sa fiu serios. Majoritatea deja se cunosc si intra cu aceeasi echipa formata, pe cand o gasca de incepatori devin rapid ferme sau sunt cuceriti din timp datorita proastei organizari. Multe dezamagiri la rand, nu fac decat sa duca la abandon, sau ceva de genul. Eu am renuntat o perioada buna de timp dupa ce niste baieti dintr-un trib au crezut ca e amuzant sa ma concedieze si sa ma atace toti fara nici un motiv. Din cauza lipsei de timp, multi se lasa de joc pana sa se dezvolte....pe lumea 24 m-am lasat de joc pentru ca eram in razboi si aveam atacuri non-stop, si timp nu prea. Scoala si fotbalul nu imi permiteau sa stau atat de mult on pe joc.
 

DeletedUser35377

asta e ,triburile premade,probabil au "furat" vitalitatea,si surpriza din joc.Cand intra 6-7 triburi premade,deja lumea e cam terminata din start.Sa tot joci cu aceeasi oameni din nou si din nou,parca ti se ia,mai ales ca apar certuri deseori.

Frumos era pe lumile vechi,in care nimeni nu se cunostea cu nimeni,si fiecare zi de joc era o aventura,acum e mai mult un "job"
 

DeletedUser

asta e ,triburile premade,probabil au "furat" vitalitatea,si surpriza din joc.Cand intra 6-7 triburi premade,deja lumea e cam terminata din start.Sa tot joci cu aceeasi oameni din nou si din nou,parca ti se ia,mai ales ca apar certuri deseori.

Frumos era pe lumile vechi,in care nimeni nu se cunostea cu nimeni,si fiecare zi de joc era o aventura,acum e mai mult un "job"
atunci probabil ar fi mai bine sa nu se mai poata alege directia la inceput ? astfel planurile triburilor pre made ar fi date peste cap si chiar daca intra toti in primele minute de la deschiderea serverului tot vor fi amestecati cu alte triburi dar nu ar mai avea nucleul asa cum si-l doresc .
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Uite o idee buna, acum nu stiu cat de bine primita ar fi de cei axati pe pre-made...fara posibilitatea de a alege directia de start si cu un numar limitat de membri in trib ( sa zicem 60-80 maxim ) si ceva setari legate de sprijin, etc :)

Lumea 21 a fost asa, fara alegerea directiei...si a fost chiar fun, si acum este una din lumile unde se intampla destule.
La fel este distractiv si cu triburile mamut...aici sigur ca sunt pareri pro si contra, mamutii deobicei dispar la fel de repede cum au aparut, poate asta e si farmecul pana la urma :D
 
Ultima editare:

DeletedUser35377

pro si contra.


da as fi de acord sa nu se aleaga directia,dar sa fie numar de trib fara limita,asa s ar forma triburi mamut si ar fi mult mai incitant

de asemenea sa nu se poata trimita sprijin decat la colegi si asta dupa 1 luna de joc,ca sa evitam suporturile.
 

DeletedUser

sprijin doar in trib si la un numar de zile dupa intrarea in trib ?
 

DeletedUser

degeaba se interzice alegerea directii de inceput pentru ca jucatorii din triburile pre made vor intra cu mai multe conturi si intodeauna aleg pe cel unde e situat mai bine

am vazut o lume la rusi unde se interzicea sa se intre pe mai multe conturi de pe acelas IP , daca ai intrat pe un cont si nu ai cazut favorabil - nu mai putiai sa mai intri pe altul pina ce contul vechi nu era sters (adica peste 5 zile) , cred ca o asa setare combinata cu interzicerea alegerii directii ar mai taia din triburile pre made care intodeauna omoara cheful de a juca majoritatea jucatorilor noi
 

DeletedUser

ar fi super cu toate ca cine triseaza nu o face cu un singur ip
pe .net acum ceva timp s-au deschis 2 lumi in aceeasi zi si exista setarea asta dar folosita in mod diferit , daca iti faceai cont pe una dintre cele 2 lumi pe a 2 a nu ti mai permitea crearea contului decat in aceleasi conditii ca cele spuse de tine

cum ar suna astea daca ar fi bagate pe l28 ?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser2821

Ar fi mult mai interesant sa nu se aleaga directia :) Oricum problema de management de care ziceam e ca tocmai acum se incearca reinvierea si nu s-a incercat acum 2 ani cand directia in care merge jocul era evidenta !

Inca o chestie demna de luat in calcul, faceti lumi FINITE ( nici celalalte nu erau infinite, dar tindeau catre ), de la inceput sa fie clar ca in 6 luni se termina lumea !

Parerea mea e ca asta e cel mai de viitor luccru pe care l-ar putea face INNO pentru triburile ca sa supravietuiasca !
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser35749

Avand in vedere ce se intampla efectiv in joc, sunt de acord cu michelle2007. Eu personal, am patit pe toate lumile ca cel putin sa fiu tradat de cineva sau sa fiu luat la misto cand incercam sa fiu serios. Majoritatea deja se cunosc si intra cu aceeasi echipa formata, pe cand o gasca de incepatori devin rapid ferme sau sunt cuceriti din timp datorita proastei organizari. Multe dezamagiri la rand, nu fac decat sa duca la abandon, sau ceva de genul. Eu am renuntat o perioada buna de timp dupa ce niste baieti dintr-un trib au crezut ca e amuzant sa ma concedieze si sa ma atace toti fara nici un motiv. Din cauza lipsei de timp, multi se lasa de joc pana sa se dezvolte....pe lumea 24 m-am lasat de joc pentru ca eram in razboi si aveam atacuri non-stop, si timp nu prea. Scoala si fotbalul nu imi permiteau sa stau atat de mult on pe joc.Cam asta cred si eu, incepatorii nu prea mai pot supreavetii in joc si se dau batuti, tin minte cand am inceput pe lumea 1 aveam jucatori mari pe langa mine, dar nu m-au atacat, acum e prea mare setea de sate.
 

DeletedUser25671

Ceea ce este interesant pe lumea clasica ce urmeaza a fi deschisa pe UK este lipsa limitei de fake ceea ce pe servarul nostru nu e lume care sa aiba o asemenea setare.
 

DeletedUser

poate nu ar fi rea ideea de a se deschide si la noi o lume cu limita de farm.
asta ar face jocul mai "curat" in sensul ca se cam termina cu smecheria auto-clickului.
toti ar avea aceleasi sanse si s-ar vedea care are strategia de dezvoltare buna.
joc acum pe .net w61 cu aceasta limita de farm si e ok pina acum.
nu mai sunt dezechilibre mari intre jucatori.
 
Sus