Concurs: Cine stie, castiga!!!

  • Autor subiect DeletedUser1195
  • Data de început

mariuk3

5 poate sa porneasca in aceeasi secunda...dar sa ajunga in aceeasi secunda pe acelasi sat pot ajunge maxim de 32 ori mai multe decat numarul satelor+inca 1!..6 unitati diferite+nobilii...6x5=30..iar nobilii maxim pot fi de 2 ori mai mare decat numarut satelor tale+inca 1 ramas de pe satul principal!Iar daca n sate au acelasi timp pana la satul respectiv scazi din 32,n-1...adica (33-n) ori numarul satelor jucatorului care ataca:)))
MAXIM!!!
 
Ultima editare de un moderator:

Adenauer

member
Scor reacție
105
Intrebarea nr.1 :
Cate atacuri intr-o secunda, sau intr-un minut se pot da pe lumea clasica? Cate manual, cate cu scripturi asa zis legale, cate cu scripturi ilegale ?
Intrebarea nr. 2:
Nu conteaza de pe cate : cate atacuri credeti ca puteti da, atacuri care sa ajunga pe satele unui jucator in aceiasi secunda?
Eu cum sa-mi dau seama ca tu ai vrut de fapt sa spui cate atacuri pot trimite dandu-mi la dispozitie 60 de sec.

Jos palaria Adenauer! dar nu pe vorbe , ci pe demonstrat.
Iti pun la dispozitie contul meu de pe clasica, un cont care nu are instalat scripturi nici legale, nici ilegale, alegem un jucator cu 10 sate, sa zicem, si tu imi demonstrezi cate atacuri poti trimite pe satele acelui jucator intr-un minut.Iar replica ta,
Si eu ce sa mai cred?
Adenauer e sigur ca da 8 pe secunda iar intr-un minut chiar 1000. Lui nu ii limiteaza serverul automat ?
Atunci poate ca nici altora nu le limiteaza. :) fiindca intrebarea mea nu e degeaba. :)
nu-si are rostul, deoarece intrebarile pe care le-ai formulat nu au fost clare. Eu ti-am raspuns la intrebarea cate atacuri pot intra intr-o secunda pe satul tau. Si raspunsul meu ramane in continuare acelasi, deoarece pot veni atacuri in aceeasi secunda de la mai multi jucatori. Pe experienta mea ca am avut pe lumea 13 cred vreo 100-200 de atacuri de la Alpacino2009 si sebastos1 in maxim 5 secunde. Asta daca ma mai duce pe mine memoria, si nu ar trebui sa ma lase la 24 de ani.
 

faQer

Ar trebui intai sa clarificati intrebarile... Ce inseamna sa porneasca in aceeasi secunda? De exemplu: de la 19:48:25.000 pana la 19:48:25.999 ? Sau e ok si de la 19:48:25.500 pana la 19:48:26.500? In ultimul caz, poti da lejer 8 atacuri fara scripturi. Ce-i drept nu e tocmai manual. Minimizezi ferestrele in cascada, suprapuse, cat sa se vada butonul de OK de la toate, foarte aproape unul de celalalt. Manual poti trimite vreo 6 atacuri in secunda respectiva daca ai net sanatos... si vreo 8-10 daca folosesti un autoclicker cum ar fi AutoClick :) Testat acum 5 minute pe lumea clasica.
 

DeletedUser39475

Ca sa ajunga in aceeasi secunda si sa ai un minut la dispozitie, depinde de contul ce-l ai.

Clar 5, poti da, folosind T-Train sau 2+ENTER. Atata iti permite serverul sa dai de pe acelasi sat ( dar sa nu ai ghinionul sa porneasca primul atac intre >500 - 900 de milisecunde a unei secunde, pentru ca nu vor mai fi in aceeasi secunda ). Mai sunt insa niste posibilitati : Atac cu 5 nobili de pe un sat aproape de satul tinta. Atac cu 5 berbeci de pe un sat care e putin mai departe de satul tinta, astfel incat timpul de generare intre atacuri sa nu depaseasca 1 minut. Acelasi lucru cu viteza topoarelor, Grelei si usoarei. :)

Astea sunt singurele posibilitati, logice, zic eu.

Bineinteles, daca ai o zi sa dai atacuri pe un sat bagi pe el cate atacuri vrei intr-o secunda ( daca cunosti foarte bine lag-ul netului propriu si tii cont de lag-ul serverului ).

PS: m-am bagat si eu ca nu puteam sa ma abtin ! :))
 

faQer

Ma omul a fost destul de clar... Cate atacuri poti da intr-o secunda... Nu cate poti da sa ajunga in aceeasi secunda :|
 

DeletedUser39475

Hai ca pun si eu una. Castigatorul primeste 2000pp:

Cate fire de par am in cap ?