ZaMaster ce strategii faci tu cu jucatori inactiv si slabi de pe marginea hartii spre Norok? Acolo era deajuns sa trimiti atacurile si luai satele fara nici o problema! De ce nu a inaintat maretii zeni prin centrul hartii cand razboiul era in toi?, ci au facut-o doar cu recrutari de conturi?
Inca ceva!...vad ca ai zis de sute de atacuri si organizate reusite? Nu admit ca NRV a reusit acest lucru, ca asa e, dar ce au facut in nord ZEN si SMURD? Atacuri de la 80-90 de ore, organizate cu 3000 de atacuri pe jucator de granita dintre care 1000 de fulluri, si rezultatul final fara sa ia nicimacar un sat? Asa au castigat ZEN lumea?
Daca li se datoreasca castigarea lumii familiei ZEN, asta e in mare parte unor jucatori precum Tribunul si Extraction Point care au stiut sa tina o granita si sa i-a sate individual de la dusmani, iar singurul lucru intelept pe care l-au facut conducatorii din ZEN, a fost impingerea conturilor de moral in fata!
ZaMaster vad ca iti perimiti sa afirmi lucruri despre magnatu? Dar atat te intreb: te-ai batut tu vreodata cu el sau ai jucat in accelasi trib ca sa vezi ce poate face? Afirmatiile gratuite le poate face oricine, dar nu poti afirma absolut nimic despre cineva daca nu il cunosti! Si sincer nu stiu daca a fost un alt jucator pe L26 mai bun in stilul care se apara, ca magnatu?...zic asta deoarece m-am batut cu el, dar am si fost coleg de trib si am si colaborat!
Jucatorii intradevari buni sunt starterii si cei care stau pe granite doar cu ferma in sat!....nu aceia care stau in spatele tribului si trimit sprijin in fata, aceia care trimit sute de atacuri la organizate pentru a lua cateva sate amarate sau in speta aceia care se bat cu barbarele si inactivii!
Cat despre individul ce a castigat lumea, nici nu stia sa farmeze cat mai eficient, scriptul isi facea toata treaba...iar ca jucator daca a depasit acum nivelul mediu, dar bineinteles cu trib in spate oricine e bun, mai ales si cu jocurile de culise!
Si desi nu vreau tind sa ii dau si dreptate lui GromKa jr. prin ce a postat! De aliati si conturi recrutate strategic doar va-ti folosit pana ce vati atins scopul si apoi le-ati dat cu piciorul foarte usor!
Primul si ultimul post al meu cu aceasta lume, si spre odata cu venirea toamnei sa va decideti spre o alta lume nou, unde sa aveti intradevar competie!