Hai ca tot va laudati aici cu performatele voastre.
Iaspuneti cine a avut ideea intrarii pe L26? Cine a organizat intrarea? Cine v-a dat invitatii aproape tuturor dintre voi. Ina? Nu, Doe? Nu. Melbel? Nu. Ovi? Nu. Inainte sa va kaudati cum ati inceput si ce buni ati fost, invatati istoria tribului in care ati intrat. V-am infiintat tribul apoi v-am parasit pentru ca deveniserati o sleahta ahtiata dupa sate. Ati ajuns sa va certati intre voi pentru sate. Vreti exemple? Am o gramada de exemple, dar nu mai e cazul sa le expunem. Am infiintat un al doilea trib din oameni adunati care de pe unde. trib care v-a tinut cu sprijin in granita, pana cand am decis ca nu meritati. De ce? Pentru a ati ajuns atat de aroganti incat ii desconsidrati pe ceilalti, aliati, inamici, nu conteaza. Ati fost aroganti, v-am raspuns cu aroganta. Am dat delete tot tribul inainte de final, din postura de virtual castigatori, pentru ca nu am vrut sa fim asociati cu modul vostru de a actiona. Blocari de granite prin recrutare... Da, SMURD a avur granita mai mare decat voi, pana ati decis sa recrutati grnita noastra. Si ce ati facut apoi? Ati acuza ca jucam in spate. Am tacut, pentru ca, contrar a ceea ce credeti multi, tineam la alianta. Voi? Voi ati inceput sa fiti aroganti.
Strategia voastra? Ataca fiecare candpoate, conturi duble la greu, recrutarea celor pe care nu-i puteati sparge... Varza totala ati facut. Ina v-a parasit (bravo ei, a ales viata reala). Ma acuzati de nu stiu ce. Nu uitati ca puteam sa aleg tabara cealalta. Vreti sa stiti de ce nu am facut-o? Pentru ca Ina a zis ca ati merita sa o fac. Nu credeti? Am instoricul convorbirii de pe skype cu ea. Asa ca nu ea a fost cea care a mentinut alianta ci eu. Ziceti ca am facut atunci nu stiu ce? De ce nu o intrebati pe Ina cum a fost?
Veniti si il acuzati pe magnatu de... Chiar de ce anume il acuzati? A avut prieten in SMURD si nu a cerut informatii de la el! Si nici jucatorul nostru nu a cerut de la magnatu. Eu pot sa apreiez oamenii care stiu ca asta e un joc. Magnatu chiar a apreciat ca l-am refuzat cu alianta, asa ca am ramas sa ne intelegem bine. Am fost inamici pe un joc, dar oamenii trebuie apreciati ca atare!
Sa apreciez oamenii care vorbesc despre altii pe care nici macar nu ii cunosc? Bleah! Astfel de oameni ma lasa rece, total. Oameni care apreciaza doar pe cei care baga bani in joc... Bleah! Vai de cei care sunteti asa (sunteti cativa in ZEN). Nu, prefer oamenii ca magantu, cu care puteam vorbi civilizat in timp ce ne atacam, Poate nu e cel mai bun lider. Poate altii au avut probleme. Dar stiu ce am avut langa mine in ZEN. Si nu stiu pe cine sa apreciez mai mult!
In fine, fiti fericiti ca ati castigat o lume pe care nu meritati sa o castigati. Din partea mea nu aveti nici un pic de respect. Aveati sansa sa o castigati si cu noi pe harta, dar nu, voi ati vrut sa fiti doar voi, ZEN. Rusine sa va fie, atat am de zis.
PS: incercati sa nu mai vorbiti despre lucruri trecute cei care chiar habar nu aveti de ele!