nu este deloc vorba de sate de barbari
eu adik eu a atacat si distrus zidul la zero si trupele in mod deliberat.acel sat era al lui daiony,dupa cum reiese din twstats.
in acest joc,particip alaturi de colegi si bineanteles cu adversarii.pentru ca adversarii mei nu merita onoarea ca sa joc alaturi de ei,imi anunt retragerea din aceasta lume,si probabil de pe triburile.
desigur,aceasta agresiune poate fi considerata un pretext,dar eu cu oameni fara onoare nu am ce juca.as putea ataca si eu ca raspuns al agresiunii,dar nu ma cobor sa raspund provocarii.ramaneti voi mai departe,si distrati-va cu cine doriti in acest joc,de mine nu veti mai avea parte.
pentru ca cuceream cateva sate in k36,de invidie,sau nu stiu motivul,nu vreau sa creez un precedent.acesti domni,sau cel putin agresorul meu "eu adik eu" nu merita onoarea de a juca cu el.sa isi caute prieteni de ciolaneala unde o dori el,dar pentru mine intelegerile sunt intelegeri,si nici macar sovietiku nu isi recunoaste agresiunea si nu isi cere scuze,ba tot el cu gura mare.
cuceriti voi lumea a 6-a,dar eu voi lipsi de la distractia ce se cheama triburile.
poate unii se vor bucura,altii se vor intrista.am sa predau satele,si ciolaniti-va,scoateti-va ochii cu rautate,mai e putin si treceti si la injurii si fapte reale de agresiuni.eu nu am de gand sa joc cu astfel de oameni.nu stiu cum pot sa pun raportul aici,si mai ales pentru ca sovietiku nu isi recunoaste public greseala de incapacitate de a mentine un PNA,pe care el l-a semnat,nici macar nu cunoaste probabil ce se petrece in trib,sau poate stie si ascunde.
ce sa mai,imi pare rau ca m-am lasat provocat de niste oameni fara scrupule,care cauta numai ei sa iasa in evidenta,si nu tin cont de legile sportive,in care fiecare arata ce stie,si joaca nu neaparat sa fie cel mai bun,ci din divertisment.
refuz sa imi mai sacrific bani,timp si nervi si va doresc tuturor sa nu aveti parte de tratament asemanator:LIPSA DE ONOARE.
sovietiku=om fara cuvant.cel mai important cuvant,pactul diplomatic,nu a fost respectat.
p.s.mesaj catre fighterii din triburile:caut jucator dispus sa lupte mai departe pe cont,daca nu il lichidez.