DeletedUser2821
Gata l-am salutat .
Bai si cat imi place mie externul si externul de la L15 , e cel mai mort
...
Bai si cat imi place mie externul si externul de la L15 , e cel mai mort
frumos
succes si mult succes in scufundarea b-sea.este ultima sansa.![]()
Gata l-am salutat .
Bai si cat imi place mie externul si externul de la L15 , e cel mai mort...
pai ce sa-i faci mai michelle daca unii fug de actiune...asta este..ne mai ascundem ,mai supravietuim si tot asa.
usor michelle, intr`adevar, sunteti de 10x mai mici (ma rog, erati) ca noi, dar sa nu crezi ca lumea ataca mereu la 2 saptamani. Eu n`am mai auzit de un atac organizat acolo in zona k54-k44 de cateva luni. Cred ca e plictiseala.
Parerea mea.
Da , a dracu , las mai sunt (si suntem..) , ma serios , nu vezi ca aberezi , deci , in primul rand tu vrei sa lupti contra unui singur trib si ala de 40 mil dep uncte in conditiile in care voi aveati in jur de 400 k total .
Deci de 10 ori mai mare si cu toate astea , v-am lasat destul de mult timp ca sa castigati , si de unde ca tot nimic nu ati reusit .Cat ne-am batut 4 luni ? Mai mult ? Mai putin ?
Eu credeam ca m-ati scos la pensie aici ...
vai! vai! vai!
ai chef de treaba?![]()
michelle2007,cred ca stii bine la cine ma refer....la baby care era ajutat de armada,dacia,wt poate chiar si lethal dar aici nu ma pronunt
deobicei spun adevarul.....asa ca nu te mai supara.
sa fim seriosi , baby de la noi avea majoritatea apararii , de la armada , care armada care era la voi) si este de fapt , si dacia , nu stiu , dar din cate stiu mai mult de 30-40 de sate nu a avut sigur , asa ca nu are rost sa mai continui .
baby v-a umilit pana nu l-ati banat si i-ati luat 200 de sate , nu ati facut nimic =)) . din cate mii de atacuri ati dat.
Da , intra-devar , nu stiu , ce sa ii faci ma , nu toti putem fi asa buni ca tine...
Sa facem doar atac si sa trimitem toate satele pe unu , wow , asa playeri rar vezi ma , vai ce imi doresc sa fiu ca tine , apropo , asta e prima ta lume , ca vad ca ai avant mare)
Ma rog , vedem ce o sa fie in viitordin trecut in mare parte eu consider ca am luptat eroic .
Pe cand voi , nici pe departe , o sa vezi ce inseamna " marele efort " pe care l-ati facut ( stiti voi care .. ) , cand o sa aveti chiar toata harta unita si pusa pe voi , nu razboi cu 3 triburi si ele intre ele ...
Da , am vazut ce joci si in alta parte , concluzie : joci de maxim un an - un an jumate , ai descoperit inobilarile interne , ai avut noroc de un trib in care ai avut parte , si ai bagat doar atac , deci clar.
Am zis eu ceva de atacurile in echipa ?)
Eu apreciez asta , cat timp sunt cinstite si nu da unu de pe 4 sittere ( nu acuz pe nimeni , zic doar ) , de altfel asta e singurul lucru apreciabil la voi , ca la caracter stiti si voi.. si la restul .