DeletedUser
Aici puteti discuta despre interviurile postate!
Chiar ma miram cand o sa postati si voi.
Bravo Ramo,un interviu frumos cu niste raspunsuri pertinente din partea lui Andi.
Bravo si tine-o tot asa,poate dai si de moryoka,de mamaia zalast,un open mind,the stranger,ar fi frumos sa le iei interviu astora,dar sa vedem daca reusesti sa ii si gasesti pe oameni.
vroiam sa vad ce spune .. obiectiv oricum (mai putin partea cu scuza)
bine mai era de amintit ce a facut si pe la una din intalnirile din bucuresti ... eu zic doar atat .. omul nu face diferenta intre joc si realitate .. pacat
hazliu ar fii momentul in care un "rebel" din diablo - in speta gerula59 m-a vazut ca am venit intr-un bar unde isi dadusera ei intalnire si s-a rosit la fata mai rau decat un rac fier .. Intr-un final toti ne-am distrat (poate mai putin el)
)))) cresto nu te deranja ... e tot contul lui shau )radu992
Junior Member
Adaugă data: 22.06.2009
Necitit #15 Ieri, 13:02:29 Sus Reply With Quote Multi-Quote This Message Quick reply to this message
O remarca...interviuri doar cu cei din DIABLO? ....Restul ...se pare ca nu conteaza?!
Cred ca au fost si sunt inca destui care au ceva de spus ..mai ales cand esti atacat de un treb intreg ..si mai rezisti inca pe harta....pe cand un interviu cu shau???!
pana ne-am organizat , cei din heaven care erau ... "in pielea goala" - amon-ra barbarizat , morfen-toate satele sparte , zalast distrusa psihic , si demogladiatorul singurul care s-a luptat pana in ultimul minut pana sa intre in DIABLO (asta o stiu pentru ca eu si el am luptat pentru un sat )