DeletedUser
Un singur om a reusit sa va goneasca pe toti? Sunt impresionata,are forta tipul 
Gaby,ma uimesti...chiar la Pitesti ajung maine
Gaby,ma uimesti...chiar la Pitesti ajung maine
Master a facut anul acesta doi anisori, alaturi de =GTC= ne-am pastrat numele si pozitiile in clasament, nu am facut "n" fuziuni precum Armada doar pentru a viza number 1.
Nu am purtat razboaie serioase pentru ca triburile cu care ne-am luptat (majoritatea top20) nu au avut resursele necesare pentru a ne tine piept cu toate ca in anumite conditii ne erau net superiori, insa doar pe hartie
si ca sa te fac fericit, purtam un maaaare razboi cu preamaritul Armada, poftim:
crezi ca totul e sa ai acelasi nume de la inceputul lumii?...tocmai ceea ce faceti voi acum este fuziune pentru vizarea number 1....ati stat 3 ani la fundul Armadei!
Chiar daca se va termina lumea si Master va fi pe 1, actorul principal al acestei lumi va fi Armada!...Tot ceea ce se intampla pe lumea 4 este legat de Armada. Singura contra tuturor...astia sunt jucatori adevarati!
Acele statistici chiar nu prea arata f mult daca joci acolo si stii care e de fapt realitatea acestor innobilari.
DeathAdder a spus:Pana la urma nu conteaza cine e pe primul loc...am fost noi mereu pana acum la toate capitolele, insa cum nu noi avem o harta intreaga de unde putem recurta, atunci e normal ca ei sa ajunga pe primul loc.
Ganditi-va altfel: suntem noi contra 6 triburi de top 10. Evident ca daca unesti cele 6 triburi vei obtine o medie mai buna decat a noastra.
Ideea e ca Armada ramane acolo unde este. Adica in varf. Si sincer sa fiu pe mine nu ma streseaza deloc ca Masterul a ,,promovat''.
Eu zic ca au asteptat suficient acest moment [ 3 ani de zile de asteptare e ceva, nu?]