ioi , nici nu stiam cati fani are , pai sa va iau pe rand ...
nervosu.- ma indoiesc , nu am chef acuma sa stau sa argumentez.Nu stiu de cand joci tu , insa daca nu ai jucat L5 , nu are rost sa te arunci in a face afirmatii , nefondate

.
bestiyutza - ce ai zice sa lasi pe aia de acolo sa zica asta , unde vezi ca mi-am luat-o , poate dupa ce am dat delete in alea 5 zile ca in alta parte nu vad

.Eu zic ca e o onoare sa fi locul 2-3 ca aparator atunci cand renunti din cauza ca nu mai ai pentru ce lupta.
canibalulcatalin - ma amuzi tare ca imi scoti in evidente greselile gramaticale - dar nu dai si exemple , vorbe in vant , ce vrei de la niste fani , fara argumente

. Sau poate te refereai la greseala cu virgula , atunci esti mai penibil .
rEnZ0r-Da , vorbeam de ele , daca as fi afirmat eu vreodata " eu nu innobilez intern " , era o treaba , pana una alta , te las sa te informezi despre stilurile de joc , nu toata lumea sta la adapost cu satele full de aparare de la colegi si face atac , intelegi ?
Unii aduna cateva sute de milioane de inamici invinsi ca aparator impreuna cu 3-4 colegi fara niciun sprijin " extern " .
Cat despre tine magnatule vad ca ai un mare talent de a evita sa dai raspunsuri , da stiu , e vina intrebarilor !