DeletedUser
foarte frumoase cuvinte, parca e frate cu sindrom..
poate Sindr00m este ca am cautat varianat ta si nu am gasit ...
foarte frumoase cuvinte, parca e frate cu sindrom..
hi hi d4 nu ai de ce sa fi dezamagit de mine proasta alegere ati facut prim contopirea cu window te astept pe joc zona e moarta fara tine cine joaca pe D4 acum e slabutz tare nu am adversari de calibru si tare ma plictisesc in granita
Free...
TruscaAlex
hi hi d4 nu ai de ce sa fi dezamagit de mine proasta alegere ati facut prim contopirea cu window te astept pe joc zona e moarta fara tine cine joaca pe D4 acum e slabutz tare nu am adversari de calibru si tare ma plictisesc in granita
Salut Deli, bun jucator Trusca cand a vazut ca nu mai face fata a fugit, acum se da zmeu pe aici.
cdef
cdef este deconectat
Member
Data înscrierii
December 20, 2007
Postări
253
Implicit
te minti frumos, imi place
Salut Deli, bun jucator Trusca cand a vazut ca nu mai face fata a fugit, acum se da zmeu pe aici.
Parca am fi cele mai importante corporatii petroliere de pe pamant si ne razboim pentru a ramane in monopol in detrimentul celeilalte,cu tradari, cumparari, jocuri de culise si alte prostii.
Prieteni, it's just a browser-based game.Nu inteleg care este placerea voastra...
Gasti sau Geani, nu stiu care mai postati de pe cdef, oricat de multe dovezi ati aduce impotriva unui jucator de-al nostru ca ar fi facut lucruri de care spuneti, cine va mai crede?La cate mesaje de recrutare ati dat, la cate incercari de manipulare ati avut, la cate minciuni evidente spuneti peste tot, la cum intoarceti spatele propriilor jucatori...cine zdravan la cap ar putea sa dea crezare la ce spuneti voi?
Hi hi am fost concediat deci unde am fugit..felicitari pentru al 2 organizat esuat oricum ati progresat ceva sa vazut ca a fost un pic gandit felicitarile mele baieti!
pregatiti satele venim
Free...
"Nu vedem decat ceea ce cunoastem" - Goethe
Lucrurile se vor afla si se vor rezolva in timp.
Sincer, deja incep sa fiu scarbit de chestiile astea.Parca am fi cele mai importante corporatii petroliere de pe pamant si ne razboim pentru a ramane in monopol in detrimentul celeilalte,cu tradari, cumparari, jocuri de culise si alte prostii.
Prieteni, it's just a browser-based game.Nu inteleg care este placerea voastra...
Gasti sau Geani, nu stiu care mai postati de pe cdef, oricat de multe dovezi ati aduce impotriva unui jucator de-al nostru ca ar fi facut lucruri de care spuneti, cine va mai crede?La cate mesaje de recrutare ati dat, la cate incercari de manipulare ati avut, la cate minciuni evidente spuneti peste tot, la cum intoarceti spatele propriilor jucatori...cine zdravan la cap ar putea sa dea crezare la ce spuneti voi?
Din punctul meu de vedere, cumparati si recrutati cate conturi puteti din Window (apropo, inca astept acea plecare in masa "de dupa Craciun"), dar lumea asta tot nu o veti castiga.Si va dati seama de asta, apoi mai trimiteti o circulara de defaimare prin Window, ca poate-poate...
Echipele s-au format, dam ultimul razboi, macar asta jucati-l frumos.Daca nu va place, incepeti pe l38 si jucati la recrutari si fuziuni...si strategii de early game.Pe noi nu ne mai afecteaza de mult lucrurile la care va pretati.
Seara placuta!
Diferenţă : 312
Sa-ti mai spun ceva, nu este minciuna, este diferenta de mentalitate(pe sistemul : "nu este vis, este viziune").Asta ar fi trebuit sa fie raspunsul tau, avand in vedere deosebirea dintre varstele noastre.
Intrebare simpla:cand aveti de gand sa incetati cu propaganda si veti juca frumos?Sau nu puteti altfel?
intrebarea e alta: de ce doar jucatori din window vor sa dezerteze/ vanda conturi si ajung discutiile lor pe extern?
qued: pentru ca doar in window sunt astfel de jucatori