DeletedUser
scuzati am lipsit o perioada de pe joc
v-am mai rugat frumos odata sa nu faceti acuzatii la adresa tribului window decat daca aveti dovezi
le aveti spuneti-le si eu promit ca iau masuri
v-am zis in prima mea postare ca in acest caz va ajut cum pot pentru ca aceste lucruri nu fac nimanui onoare
nu mai vorbiti la general pentru fapte comise probabil de minte de copii (dar pana la urma cum s-a spart contul? sau a fost parola data?)
si daca vorbim de corectitudine nu v-am acuzat in mod direct de nimic
nu vreau sa o fac pentru ca nu e frumos
de cate ori noi am avut probleme n-am iesit pe extern sa va acuzam pe voi indiferent care a fost parerea noastra
cu conturi "achizitionate" de la noi din trib si cu altele?
cu mesaje de genul lasati-ne noua satele poate poate o pune vreo unu botul?
am mult material de pus aici dar nu o fac din respect pentru moderatorii acestui forum pentru ca le-as da mult mai mult de treaba si din respect pentru unii jucatori din efu cu care am jucat de-a lungul timpului
va rog frumos daca putem discuta civilizat o facem
daca nu, nu
ca de acuzat e foarte usor
de probat e mai greu
pff
gasiti alt subiect
cu respect
Kampfstier
pari a fi un om de onoare care este cu capul pe umeri. Nu s a dat nume de trib si nici de jucatori. Se stie clar ca e unul dintre dusmanii nostri , si cum suntem siguri ca nu avem dusmani in familia EFU ne putem gandi la cei cu care suntem in razboi . Ia o logic.
Nu sunt probe la ora actuala , decat indirecta , spre exemplu : s au dat atatea spionaje si atacuri pe unele sate de la Heath Ledger de a lungul timpului si nu s a luat nimic , toata lumea stia ca acele sate sunt blindate si un caracter de la voi din echipa s a gandit el sa trimita direct nobilii pe acele sate , nobili direct pregatiti in trenulete. Sa fim sinceri acum ! Cine stia ca s a dat retragere trupe exact in granita ?
Sa spunem ca cel care a facut o este un om fara onoare si fara spirit de competivitate .. asta este . Raul a fost facut si ne am aranjat in cele din urma , insa nu a fost frumos .
Ne respectam dusmanii in continuare si speram ca de acum sa nu se mai recurga la astfel de "manevre"
Succes in continuare .
Show must go on.
respect